14 Nisan 2025 Pazartesi

RİVASPOR, 4 GOLLE FERAHLADI!



İstanbul 2. Amatör Lig 16. Grup’ta mücadele eden Rivaspor, sahasında konuk ettiği Ferahspor’u 4-2 mağlup ederek kötü gidişe son verdi.

Riva Stadı’nda oynanan karşılaşmada taraftarının da desteğini arkasına alan Kırmızı-Beyazlı Beykoz temsilcisi, sahaya istekli ve etkili bir oyunla çıktı. Teknik Sorumlu Mustafa Kesmen yönetimindeki ekip, ilk yarıyı 3-1’lik üstünlükle tamamlarken, ikinci yarıda atılan karşılıklı gollerle skor 4-2 olarak belirlendi.

Ramazan Talha şov yaptı

Maçın yıldızı Rivaspor’dan Ramazan Talha Çetin oldu. Attığı iki golle takımının hücum hattındaki en etkili ismi olan Ramazan Talha, futboluyla alkış topladı. Diğer goller Emirhan Keçeci ve Doğanay Dereli’den gelirken, Ferahspor’un iki golünü ise Mehmet Berk Kut kaydetti.

Mustafa Kesmen: “Bu daha başlangıç”

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Teknik Sorumlu Mustafa Kesmen, oyuncularını tebrik ederek şu açıklamayı yaptı: “Takım olarak son haftalarda istediğimiz sonuçları alamıyorduk ancak bugün sahada savaşan, mücadele eden bir Rivaspor vardı. Futbolcularımın inancı ve disiplini sayesinde bu önemli galibiyeti aldık. Bu galibiyet moral oldu ama biz bununla yetinmeyeceğiz. Hedefimiz galibiyet serisi yakalayıp üst sıralara tırmanmak.”

Gözler Doğangüneşspor Maçında

Bu galibiyetle ligdeki moralini yükselten Rivaspor, ikinci yarının ilk maçında sahasında Doğangüneşspor’u ağırlayacak. Teknik heyet ve futbolcular bu karşılaşmayı da kazanarak çıkışlarını sürdürmek istiyor. Taraftarlar ise takımlarına tam destek vermeye devam ediyor.

Haber : Murat Nazik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder