TFF 2.Lig Beyaz Grupta hafta sonunu mutlu kapatan Beykoz A.Ş. Takımında 3.gole imzasını atan Halef Keklik büyük bir mutluluk yaşadı.
Bu sezon Beykoz A.Ş. Futbol Takımında kulübeden gelip takımda süre alan futbolcular arasında yer alan Keklik, bu sezon Sarı-Siyahlı forma altında ilk golünü atarken müsabakanın ardından arkadaşlarının isteği ile tribünlere üçlü çektiren isim oldu.
Maçın ardından düşüncelerini ERHA Beykoz'a aktaran başarılı oyuncu, " Bu sezon oyuna dahil olduğum her maçta katkı verme düşüncesinde oldum. Ancak bu forma altında, taraftarlarımızın önünde bir gole imza atmak beni çok mutlu etti. Gol sonrası arkadaşlarımdan gelen destek için çok teşekkür ederim. El birliği ile takımımızı Play-Off hattında tutacağız. Büyük Beykoz taraftarı bu 4 maçlık yeni seride bize destek olsun, tribünlerden katkıya devam etsin. Beykoz Camiası da bu onurlu mücadeleye sahip çıkılsın " diye konuştu.
2003 Batman doğumlu olan Halef Keklik, futbola doğduğu kentte TEİAŞ GSK Takımında başladı. Tuzlaspor ile İstanbul macerasını başlatan genç oyuncu bu sezon ismi değişerek Beykoz Anadolu A.Ş. olan Boğaziçi ekibinde forma giymeye devam etmişti.
TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder