21 Nisan 2025 Pazartesi

FATİH GİRİT, " BU ANDAN SONRA TAM GAZ İLERİ...."

 



İstanbul 2.Amatör Lig 19.Grubunda mücadele eden Anadolukavağı'nda geride kalan hafta sonunda Paşabahçe Stadında oynanan ve 3-1 galibiyetleri ile tamamlana maçın ardından yeni haftanın çalışmaları başladı.

Kırmızı-Beyazlı ekipte Başkan Fatih Girit yaptığı değerlendirmede, " Hafta sonunda son derce dirençli, etkili futbol oynama niyetindeki bir rakibi karşımızda bulduk. Müsabaka öncesinde son sırada bulunmalarının bir rehavet ortamı yaratmaması konusunda dikkatli idik. Futbol adına tempolu ve bol ataklı bir müsabaka yaşandı. Bu arada Feneryolu takımı kalecisini de kutlamak isterim, birçok atağımızda kalesini kapadı ancak ısrarla ataklara çıkmaya devam edip hedefimiz olan 3 puana ulaştık, futbolcularımı kutluyorum " şeklinde konuştu.





3 TAKIM İKİNCİLİK İÇİN YARIŞIYOR

Ligde Küçüksu Rasathane takımının açık ara liderliğini devam ettirdiğini aktaran Başkan Girit, " İkincilik yarışında bir adım öndeyiz. Bu hafta sonunda son derece önemli bir maça çıkacağız. Pendik Kaynarcaspor takımı, devamlı surette hücumu düşünen bir takım. İlk maçı evimizde kazanmıştık, deplasmanda da aynı başarıyı tekrarlama düşüncesindeyiz. Bu andan sonra hedeften şaşmamız söz konusu olamaz. İkincilik için 3 takımın büyük bir mücadelesi var ve aralarında yapılacak maçlar direk etki edecek. Biz önce Pendik Kaynarcaspor ardından diğer rakibimiz Cumhuriyetköyspor'u yenip bu süreci başarı ile tamamlamak istiyoruz " dedi.

Zorlu ve sonucu büyük bir merakla beklenen Pendik Kaynarcaspor-Anadolukavağı maçı öncesinde Anadolukavağı Takımı 21 Puanla ikinci, Cumhuriyetköyspor 20 puanla üçüncü ve Pendik Kaynarcaspor ise 19 puanla 4.sırada bulunmakta.

TALİP ERCAN - ERHA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder