10 Ekim 2024 Perşembe

VAMOS LEAGE 2.AYAK TENİSİ TURNUVASI KAYITLARI BAŞLADI


Vamos Leage
tarafından bu yıl 1’incisi düzenlenen ve geleneksel olması planlanan Ayak Tenisi Turnuvasının 2.si çok yakında başlıyor. 

Geride kalan yıllar zarfında Beykoz Gümüşsuyu Futbol Sahasında düzenlenen ve büyük ilgi çeken Ayak Tenisi Turnuvası yapılamazken Ayak Tenisi tutkunları için bir alternatif de Vamoz Leage'den geldi. Düzenlenecek turnuvaya Beykoz İlçesinden de katılım beklenmekte.

Bir ilke imza atarak sporseverleri Ayak Tenisi Turnuvası’nda buluşturan Vamos Leage yoğun ilgi üzerine organizasyonun ikincisini düzenliyor.

14 Ekim 2024 Pazartesi başlaması planlanan Vamos Leage 2. Ayak Tenisi Turnuvasına katılımın oldukça yüksek olması bekleniyor.




Maçlar 3 Set üzerinden oynanıyor

Vamos Leage 2. Ayak Tenisi Turnuvası’nda maçlar 3 set üzerinden oynanacak. Takımlar, her biri 3 asil ve 2 yedek oyuncudan oluşacak ve takımlar 4’lü gruplarda mücadele edecek. Her seti kazanmak için bir takımın 21 sayı alması gerekecek. 3 setten 2’sini kazanan takım, maçını galibiyetle tamamlayacak. Bu format, hem rekabeti artıracak hem de izleyicilere keyifli anlar sunacak. Turnuvanın heyecanı her geçen gün artıyor!



Ayak tenisi turnuvamıza kayıtlarımız sürüyor

Vamos Leage 2. Ayak Tenisi Turnuvası’nın düzenlenmesiyle ilgili heyecanını paylaştı.  “Dostluğun ve arkadaşlıkların pekiştiği mükemmel bir organizasyonun ardından gelen yoğun talep üzerine 2. Turnuvayı yapma kararı aldık. Kayıtlarımız devam ediyor, tüm takımlarımızı bekliyoruz. Birbirinden güzel maçlara ev sahipliği yapacak olan turnuvaya katılan ve destek veren tüm takımlara şimdiden teşekkür eder, başarılar dilerim,” dedi. Bu yılki turnuvanın da büyük bir heyecan yaratacağı kesin!



Kayıt ve Detaylı Bilgi için +90 552 461 35 46

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder