7 Ekim 2024 Pazartesi

ULAŞ ATBAŞI, " YENİ HEDEFİMİZ GÖKTÜRK SARAYSPOR "


İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grubunda yoluna firesiz devam eden Kavacıkspor'da hafta sonunda deplasmanda alınan Gürpınarspor galibiyetinin sevinci yaşanıyor.

Beykoz Temsilcisinde Kulüp Başkan Yardımcısı Ulaş Atbaşı yaptığı açıklamada,  " Sezona hükmen galibiyet ile başladıktan sonra çıktığımız ilk müsabakada Gürpınarspor'dan 3 puanı alıp gelmek bize moral motivasyon kattı. Öncelikle bizleri çok güzel ağırlayan Gürpınarspor Yönetimine teşekkür ederiz. Böyle davranışları gerçekten de özlemiştik. Biz bulduğumuz penaltı golü sonrasında 3 puanı alan taraf olduk. Rakibimiz de iyi mücadele etti, gol pozisyonlarına girdi ancak skora baktığımız tek golle de olsa evimize mutu döndük. " diye konuştu.



ULAŞ ATBAŞI," BİZ SÜRPRİZLERE ALIŞIK BİR TAKIMIZ "


Fikstür gereği üst üste ikinci kez deplasmana çıkacaklarının altını çizen Ulaş Atbaşı, " Göktürk Sarayspor İstanbul Süper Amatör Lig geneline bakıldığında en fazla yatırım yapan, şampiyonluk bekleyen bir takım. Ancak bizde çok genç oyuncuları olan bir ekibiz ve çok koşarak, mücadele ederek geçtiğimiz sezonlardan da bilinecektir bu tür zorlu maçlardan puanlar çıkardık. Kazanan tarafının çok şey kazanacağı bir maç niteliği taşıyan Götürk Sarayspor maçı için ciddi bir hazırlık süreci yaşayacağız " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder