4 Ekim 2024 Cuma

U14 İSTANBUL BÖLGE SEÇMELERİ BEYKOZ TARİHİ BELLİ OLDU


Türkiye Futbol Federasyonu tarafından geleceğin yıldızlarının ortaya çıkarılması amacı ile yapılan proje kapsamında U14 Yaş ( 2011 ) Futbolcu seçmelerinde Beykoz Programı Tarihi belli oldu.

Beykoz İlçesinden Seyithan Bozkurt ve Eyüp Aktaş'ın Antrenörler olarak Sorumlu olduğu seçmeler içi tüm Spor Kulüplerine duyurular yapılırken, 7 Ekim Pazartesi günü Saat 14.30'da Paşabahçe Stadında seçmeler başlayacak.

Konu ile ilgili görüşlerini açıklayan Beykoz Bölgesi Antrenörlerinden Seyithan Bozkurt projenin Beykoz'daki yetenekli futbolcuların ortaya çıkarılmasında önemli bir avantaj teşkil edeceğine vurgu yaparken, " Eyüp Aktaş Hocamız ile birlikte şahsımı bu göreve layık bulan Türkiye Futbol Federasyonuna teşekkür ediyorum. Bu projenin yarınların milli takımları için önemli bir veri kaynağı ortaya çıkaracağını umuyorum. Biz de Beykoz İlçemizdeki tüm spor kulüplerimize duyurularımızı, bilgilendirmelerimizi yaptık. Pazartesi günü hem katılım sağlayacak futbolcuları hem de bizleri büyük bir heyecan bekliyor olacak. İnşallah buradan seçilecek futbolcu kardeşlerimiz, aşama, aşama tüm programda başarılı olur ve ilçemiz adına da gurur kaynağı olurlar " şeklinde konuştu.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder