14 Ekim 2024 Pazartesi

SERKAN ÖCALMAZ, " REKABET EZELİ, DOSTLUK EBEDİ! "


TFF 3.Ligi 2.Gruba dahil olan ve Muğla Atatürk Stadında oynanan Muğlaspor-Beykoz İshaklıspor maçını takip edenler

arasında Beykoz İlçesinden yetişmiş, Beykoz ve Paşabahçe Takımlarından futbolculuk kariyeri olan İstanbul Amatör Lig Gol Krallarından Serkan Öcalmaz'da takip etti.



Beykoz İshaklıspor Kulübü Başkanı Ali Cinel'i konuk eden ve bir dönem Beykoz İlçe Spor Müdürü de olan Serkan Öcalmaz'dan maç önü ve sonrasına ait izlenimlerin aldık...



Bugün Muğlaspor - Beykoz İshaklıspor futbol maçı öncesinde taraflar Tarhana Festivali’nde bir araya gelip dostluk mesajı verdi.

Muğla Valiliği’nin riyasetinde, Ak Parti Milletvekili Kadem Mete ve İl Başkanı Gültekin Akça’nın ev sahipliğinde Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç ve Beykoz İshaklıspor Kulüp Başkanı Ali Cinel müsabaka öncesi omuz omuza hep birlikte dostluk mesajı verdiler. 



Rekabetin dostluğa dönüştüğü ve saha dışına taşınarak pekişmesi adına atılan ve ılımlı bir hava estirilmesi adına bu tarz adımları çok ama çok anlamlı ve bir o kadar da önemli buluyorum. Umuyorum ki bu tarz yaklaşımların sayısı artar. Böylelikle taraflar arasında ki “Ezeli Rakip Ebedi Dost” kavramı gerçek değerine kavuşmuş olur.

Her iki camiayı bir araya getiren ve Muğla’da bulunan kafilemize eski gol kralımız, spor adamı ve önceki dönem Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Serkan Öçalmaz’ın mihmandarlık yapması gözlerden kaçmadı. Müdürümüze bu duyarlı yaklaşımından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Bir teşekkür de müsabakayı örnek tezahüratları ile takımlarını 90 dakika boyunca yürekten destekleyen Muğlaspor taraftarlarına gelsin istiyoruz. 

Gerek saha içi ve gerekse saha dışı olmak üzere centilmence ve Fair-Play olgusuna yakışır bir şekilde geçen müsabakayı ev sahibi ekip ilk yarıda bulduğu gollerle mücadeleyi 3-0 kazandı. 

Bu skorla takımların sıralamadaki yerleri değişmezken her iki camiaya da bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder