19 Ekim 2024 Cumartesi

PAŞABAHÇE FERİKÖY'Ü TEK GOLLE MAĞLUP ETTİ 1-0


İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda haftanın en önemli maçının adresi Paşabahçe Stadı idi...



Grupta 7 puanla lider durumda olan Feriköy'ü konuk eden Paşabahçe rakibini tek golle mağlup edip ikinci galibiyetine imzasını atmış oldu.



Karşılaşma için büyük güvenlik önlemleri vardı. Tribünlerden de maça ilgi büyükken Feriköy adına 25-30 kişilik bir grup maçı karşı tribünden kendilerine ayrılan bölgeden takip etti.

Stat : Paşabahçe

Hakemler : Ebubekir Bayrambey, Şahin Öztürk, Nurullah Unaç

Paşabahçe : Kerem Öztürk, Ömer Faruk, Yunus, Burak Yılmaz ( Dk.46 Oğuz Aykut ), Recep, Alihan, Burak Terzi, Emirhan ( Dk.56 Gökmen Halis ), Ayhan ( Dk.89 Furkan ), Berke ( Dk.82 Seyfi Boran ), Fırat ( Dk.82 Berkay )

Yedekler : Demir Karan, Ahmet Burak, Samet İsmail, Arda Enes, Ahmet Arda

Antrenör : Mehmet Uğurluel

Feriköy : Kaan Mert, Yunus Emre ( Dk.70 Servet ), Tolga, Ömer, Murat Kar, Hakan Akyol ( Dk.46 Görkem ), Murat Maraşlıoğlu, Yusuf ( Dk.56 Hakan Yoksulabakan ) ), Metehan, Muhammed ( Dk.70 Mustafa ), Yiğit ( Dk.46 Coşkun )

Yedekler : Emre, Mesut, Kerem, Enes

Antrenör : Yıldıray Çobanoğlu

Gol : Dk.52 Ömer Faruk Taşbaş




Dk.36 Paşabahçe takımı ani bir çıkış yaptı, Yunus Halil Demircan bir anda ceza alanına yöneldi, Kaleci Kaan Mert ile karşı karşıya geldiği anda savunmadan da gelen müdahale dengesini bozunca kötü bir vuruş yapıp topu yandan auta gönderi.



Dk.41 Sağ kanattan iyi bir bindirme yapan Ömer Faruk Taşbaş rakip arka kale yönüne ortasını yaptı, boş durumda topu karşılamak isteyen Ayhan Işık topu kontrol edemeyince önemi bir pozisyon kaçmış oldu.

Dk.45+2 Paşabahçe Takımında Kaptan Burak Yılmaz şansını ceza alanı yayı üzerinden denese de top Kaleci Kaan Mert'te kaldı.



Dk.52 Paşabahçe Takımında sağ kanattan Alihan ile kullanılan Korner atışından gelen top ceza alanı içinde Berke kafa ile dokunda seken topu önünde bulan Ömer Faruk Taşbaş yaptığı vuruşla Boğaziçi ekibini 1-0 öne geçirdi.



Dk.66 Ev sahibi takım atağında soldan ceza alanına yönelen Ayhan Işık istediği vuruşu yapamayınca top da aut açıktı.



TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder