15 Ekim 2024 Salı

PAŞABAHÇE BÜTÜN STRESİ ÜZERİNDEN ATTI


Hafta sonunda İstanbul Süper Amatör Lig 8.Grubunda sezonun ikinci maçına çıkan Paşabahçe takımı evinde deplasman galibiyetinin coşkusu ile mutlu bir dönüş yapmıştı.

Beykoz İlçesi temsilcisinde 4.Hafta müsabakaları kapsamında Feriköy ile Cumartesi Günü Paşabahçe Stadında oynanacak Feriköy maçının hazırlıkları başladı.

Yeşil-Kırmızılı ekipte Başkan Coşkun Okur sezonun ilk galibiyetini deplasmanda aldıkları için mutlu olduklarını söylerken, " Maalesef sezona beklenmedik bir iç saha mağlubiyeti ile başlamıştık. İkini haftayı maç yapmadan Bay olarak geçtikten sonra üçüncü hafta maçı için gittiğimiz Yeşilova Kemal Aktaş Stadından 2-0 galip dönmek gerek takım gerekse de camia üzerindeki tüm stresi alıp götürdü. " diye konuştu.

Hafta sonunda Paşabahçe Stadında oynayacakları Feriköy maçını çok önemsediklerini ifade eden Başkan Okur, " Paşabahçe takımı olarak yıllardır bu tür zorlu maçların üstesinden başarı ile geldiğimizi söyleyebilirim. Zorlu bir maç yaşanacak mı? evet yaşanacak ancak tribünlerden gelen büyük destekle bu karşılaşmadan da alnımızın akı ile çıkacağız " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder