17 Ekim 2024 Perşembe

ORTAÇEŞMESPOR'DA SERKAN BAŞKANDAN CAMİAYA DAVET VAR !


İstanbul 1.Amatör Lig 16.Grubunda Beykoz İlçesini temsil eden Ortaçeşmespor'da hafta sonunda Beykoz Stadında oynanacak Küçükyalı Yelkenspor müsabakası öncesinde hazırlıklar devam ediyor.

Bordo-Beyazlı ekipte Kulüp Başkanı Serkan Çanur, Cumartesi Günü Saat 15.0'de Beykoz Stadında başlayacak karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada Ortaçeşemspor'a gönül veren herkesi müsabakaya beklediğini söyledi.

Sezonun ilk maçında Kurtköy deplasmanından galibiyetle döndüklerini hatırlatan Serkan Çanur, " Ortaçeşmespor olarak İnşallah küllerimizden yeniden doğacağız...bu sıkıntılı süreçte yanımızda olan gerek tribünlerden gerekse de saha içinden takımda forma giyerek katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik ruhunu yakaladığınız anda başarının nasıl geldiğin Kurtköy karşılaşmamızda gördük, 2 farklı geriye düşmemize karşın bu forma için varını yoğunu ortaya koyan futbolcu kardeşlerimiz mükemmel bir geri dönüşe imza atıp bizlere galibiyet sevinci yaşattı. Bu görüntüleri bu kez de Beykoz Stadında yaşamak istiyoruz. Ortaçeşme semtinde oturan, kulübünü armasını seven herkesi hafta sonunda oynayacağımız Küçükyalı Yelkenspor maçında yanımızda görmek istiyoruz " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder