19 Ekim 2024 Cumartesi

ÖRNEKÖYSPOR TESİSLERİNDE SAVUNMA TAKTİĞİ PROJESİNİN TANITIMI GERÇEKLEŞTİ


Son yıllarda Türkiye'de gündeme oturan bir konu var ki bununla ilgili hemen her gün televizyon kanallarında ve gazete sayfalarında haberleri görmek mümkün.



Kadına ve çocuğa şiddet ve cinayetler haberleri Beykoz İlçemizde de çeşitli etkinlikler ile protesto edilmiş gündem oluşturulmuştu.



İşte bu konuda örnek olacak bir duruş sergileyen Örnekköy Spor Kulübü ile Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü anlamlı bir işbirliğine, projeye ortaklaşa imza attılar.



Kadına ve çocuğa yönelik şiddete karşı farkındalık yaratmak amacıyla Beykoz’da ücretsiz "Savunma Taktiği" derslerinin medya tanıtımı Örnekköy Spor Kulübünde gerçekleşti.




Ortak Projenin paydaşları olan Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu ile  Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü Başkanı Mustafa Zurnacı tanıtım programında birer konuşma yaptılar. 




Her iki isim de bu konuda Sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında başlattıkları çalışmaların Örnekköy Spor Kulübünde başladığına vurgu yaparlarken, " Proje kapsamında talep edilmesi durumunda Sivil Toplum Kuruluşlarında gelecek talepler doğrultusunda onların belirleyeceği bir yerde de bu eğitimleri ücretsiz olarak verme kararı aldık. Umarız ki bu projemiz Beykoz'da ses getirir ve diğer spor kulüp ve STK'larda örnek olur. " şeklinde konuştular.



Tanıtım konuşmalarının ardından medya proje tanıtımı kapsamında Eğitmenler Zeliha Durmuş ve Gamze Arslanyılmaz tarafından uygulamalı bir savunma taktiği dersi verildi.




Proje Tanıtım toplantısına özellikle kadın ve kızlardan ilgi yoğun olurken önceki dönem Beykoz Belediye Meclisi Üyelerinden Recayi Çelik, İlçemizi etkinliklerdeki ve tanıtımlardaki sesi Arzu Başlantı projeye destek veren ve katılım sağlayan isimler arasında yer aldılar.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder