8 Ekim 2024 Salı

ONUR BATIGÜN, " 10 KİŞİ KALINCA İYİ SAVUNMA YAPARAK 3 PUANI ALDIK "


İstanbul Süper Amatör Ligde haftayı galibiyetle kapatan Beykoz temsilcisi Çavuşbaşıspor'da yüzler gülüyor.

Kırmızı-Beyazlı ekip sezon deplasmanda oynadığı Kağıthanespor maçı mağlubiyeti ile başlarken ikinci maçında evinde İstanbul Anadoluspor'u tek golle geçmeyi başarmıştı.

Çavuşbaşıspor'da Haftanın ilk açıklaması Teknik Kadroda Kamil Çolak'ın Yardımcısı Onur Batıgün'den geldi. 

İç saha maçlarının öneminin farkında olduklarını ifade eden Onur Batıgün, " Lige deplasman mağlubiyetle başlamıştık , sezonun ilk iç saha maçımızdan alacağımız galibiyetin öneminin farkındaydık. Öte yandan ilk maçını galibiyetle kapatmış , 3 puanla başlayan moralli , çok koşan, mücadeleci bir takımla karşılaşacağımızı biliyorduk. Takımımızda bu maç öncesinde hasta ve sakat oyuncularımız fazlaydı ama görev verdiğimiz oyuncularımız iyi oyun ile iyi mücadele ettiler. Maça istekli başladık , pozisyonlar bulduk Nitekim 12.Dakikada da  Çağrı'nın golü ile öne geçtik. İlerleyen bölümde genç oyuncumuz Ertuğrul ve Yasin ile çok net pozisyonlar yakaladık." diye konuştu.

2. Devre 70. Dakikada Kırmızı kart görmelerinin maçın önemini daha da ortaya çıkardığını söyleyen Batıgün, " Uzatmalarla beraber 35 dakikalık sürede sahada 10 kişi mücadele ettik. İyi savunma yaparak , net pozisyon  vermeden oyunu eksik olmamıza rağmen dengede tuttuk ve 3 puanı alarak maçı kazandık. Tüm oyuncularımızı aldıkları galibiyet ve iyi mücadelelerinden  dolayı tebrik ediyorum. " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder