1 Ekim 2024 Salı

KELLE İBRAHİM TURNUVASINDA 6.HAFTANIN ARDINDAN LİDER YİNE BOĞAZIN YARĞIÇLARI


Beykoz İlçesinin en uzun soluklu Futbol Turnuvası olan ve bu yıl 12.Kez düzenlenen Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında 6. Hafta maçları biri dışında tamamlandı.

6.Haftanın en önemli maçında ilk iki sırada yer alan Lider Boğazın Yargıçları Masterler Takımı ile ikinci sırada yer alan İstinye Şöhretler takımları karşı karşıya geldi.

Geride kalan 5 haftanın ardından tüm maçlarını galibiyetle kapatan Boğazın Yargıçları Masterler Takımı, İstinye Şöhretler karşısında üstün bir oyun sergilerken sahadan 5-1'lik skorla galip ayrıldı ve en yakın rakibine 6 puan fark attı.

Turnuvada bir başka mücadele ise 3 ve 4.sırada yer alan takımlar Dingilspor ile Göksu Masterler Takımları arasında oynandı. Bu mücadeleden Göksu Masterler Takımı 3-1 galip ayrılıp, Dingilspor ile aynı puana yani 12 puana ulaşmış oldu.

Turnuvada 6.Hafta müsabakaları içinde en gollü geçeni ise Çubuklu Masters ile Beykoz Masterler Takımları arasında oynanırken mücadeleyi Çubuklu Masters 4-3 kazanıp ilk 4 umudunu gruptaki son hafta maçına taşımış oldu. Beykoz Masterler Takımı ise almış olduğu bu mağlubiyet sonrasında ilk 4 umudunu mucizeye bırakmış oldu.

Haftanın kalan son maçı ise Sivası Masterler Takımından gelen talep üzerine ileri tarihe ertelendi. Sivas Masterler-Beykoz Şöhretler müsabakası Komitenin belirleyeceği tarihte oynanacak.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder