4 Ekim 2024 Cuma

CHP İLÇE BAŞKANI MAHİR TAŞTAN'DAN SOSYAL MEDYA YORUMLARINA CEVAP VAR


CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalara yapılan yorumlara sert cevap verdi.

CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, Atatürk portresi önünde çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Yapılan paylaşımın ardından yapılan bazı yorumlara Başkan Mahir Taştan yine sosyal medya hesabından çok sert cevap verdi.

Taştan, 2 Ekim günü yaptığı paylaşımı hatırlatarak, yapılan yorumların doğru olmadığını kaydetti.

Fotoğrafın paylaşılma amacının partisinin sistematik olarak uğradığı saldırılara destek olduğunu ifade eden Başkan Taştan, "Belediye Başkanımız Sayın Alaattin Köseler’in önceki gün katıldığı bir programla ilişkilendirilerek yalan ve hadsiz yorumlar yapmak tamamen karakter zayıflığından başka bir şey değildir.  Bu davranışı sergileyenlerin tek amacı kendilerine siyasi bir alan oluşturabilme çabasından başka bir şey değildir." ifadelerini kullandı.

Taştan, şunları kaydetti:



"Unutulmamalıdır ki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu, Beykoz Belediye Başkanımız Sayın Alaattin Köseler ve kıymetli örgütümüz ile omuz omuza vatandaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek için gece gündüz mesai harcamaya devam edeceğiz. Bu durumu kullanarak kendilerine siyasi rant oluşturmak isteyenlere de "size buradan ekmek çıkmaz" demek gayet yerinde olacaktır."


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder