19 Ekim 2024 Cumartesi

BEYKOZ MASTERLER SPOR KULÜBÜ 2024-25 SEZONU AÇILIŞINI ÖZEL BİR PROGRAMLA GERÇEKLEŞTİRDİ




Türkiye Masterler-Veteranlar Camiası içinde kurulan ilk resmi kulüplerin başında gelen Beykoz Masterler Spor Kulübü 2024-25 Sezonu açılış programını renkli görüntülerle gerçekleştirdi.



Kulüp Başkan Yardımcısı ve Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu'nun Sahibi olduğu Salaş Cafe işletmesinde gerçekleşen programa takımın eski ve kadroya yeni dahil olan futbolcularının yanı sıra Bey Taekwondo Kick Boks ve Fitness Spor Kulübü Başkanı Mustafa Zurnacı, Elmalı Spor Kulübü Başkanı Adem Ünal, Örnekköy Mahallesi Muhtarı Talip Güney, Elmalı Mahallesi Muhtarı İlyas Yeşilyurt, Beykoz Taraftarlar Derneği Başkanı Cafer Baş, Beykoz Yenimahalle Spor Kulübü Eski Başkanlarından, önceki dönem Beykoz Belediye Meclisi Üyelerinden Recayi Çelik katılalar arasında idi.



Beykoz Masterler Spor Kulübü Takımı Menajeri Hakkı Baş'ın yaptığı açılış konuşması ile başlayan programda daha sonra Kulüp Başkanı Zafer Baş 10.Yıllarından bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyip hedef ve beklentilerini açıkladı.




Başkan Zafer Baş bu sezon kurucularından oldukları Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Ligine dönüş yaptıklarını ifade ederken, zorlu bir lig maratonunun kendilerini beklediğini ifade etti.

" Kurucularından olduğumuz Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonunun liginde mücadele edeceğiz ve ilk hafta maçımız Çayırova Masterler Takımı ile deplasmanda olacak. Bu müsabaka öncesinde takımda bazı eksik oyuncularımız olacak. Bazıları sakatlıkları, bazıları ise şehir dışında olduğundan ve iş saatleri çakıştığından ilk maçta kadroda yer almayacak. şartlar ne olursa olsun geniş bir kadroya sahibiz ve çıkacağımız her maça centilmenlik düşüncemiz yanı sıra galibiyet için de mücadele edeceğiz. Lig uzun bir maraton ve profesyonel yönetim anlayışı ile kuralları, şartları daha fazla olan bir lig. Tüm takım ve sporculara hayırlı olsun "

Diye konuşan Başkan Zafer Baş Beykoz Masterler Futbol Takımının geride kalan 10 yıllık süreçte şampiyonluklar ve dereceler yaptığına vurgu yaparken, " Biz her zaman hedefi olan bir takım olduk ve bunu da devam ettirmek istiyoruz. Beykoz ismini Ligde temsil eden bir takımız ve bunun da bilincindeyiz, onurunu yaşıyoruz. Beykoz Masterler Futbol Takımı liglerin ilk resmi takımı olarak da çok özel bir yere sahip. Bütün futbolcu kardeşlerimin bunu bilmesini istiyorum. Yeni sezon hepimize hayırlı olsun, Allah sakatlık kaza, bela göstermesin " şeklinde konuştu.

Beykoz Masterler Spor Kulübünün yeni sezon açılış ve tanışma programında ızgara balık sürprizi vardı. Yeni sezon öncesi takım idari ve teknik kadrosunun yanı sıra futbolcularda da heyecan yüksekti.



Beykoz Taraftarlar Derneği Başkanı Cafer Baş ile Aydın Baklacı'nın yaptıkları Balık ızgaralarının ardından gecenin son bölümünde ise bir başka sürpriz anı yaşandı ve Takım Menajeri Menderes Türkoğlu'nun doğum günü özel bir pasta ile iyi dilekler altında kutlandı.



TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder