11 Ekim 2024 Cuma

BEYKOZ İSHAKLISPOR, MUĞLA DEPLASMANINDA SÜRPRİZ PEŞİNDE KOŞACAK


TFF 3.Lig 2.Grubunda mücadele eden Beykoz İshaklıspor hafta sonunda zorlu bir deplasman yaşayacak.



6.Haftaya dahil mücadeleler kapsamında Muğla Atatürk Stadında Pazar günü Muğlaspor ile yapılacak maçın hazırlıklarına devam eden Bordo-Mavili ekip bir sürpriz yaşamak istiyor.



Beykoz İshaklıspor Teknik Direktörü İbrahim Cezayir yaptığı açıklamada Muğlaspor maçını çok önemsediklerinin altını çizerken, " Bu kapsamda hafta içinde çıktığımız Türkiye Kupası maçına yedeklerden kurulu bir kadro ile çıktık. Beklemediğimiz bir şok sonuç yaşadık. Maalesef maçtaki kırılma anlarını değerlendiremedik. Son bölümde ise oyundan iyice düşünce bu istenmedik sonucun muhatabı olduk, üzgünüz " diye konuştu.



Hafta sonunda oynayacakları Muğlaspor'un grupta mağlubiyet yaşamayan tek takım olduğunu ifade eden İbrahim Cezayir, " Hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor ya da kaybedilmiyor. Bu maçın önemi ortada onlar zirve yarışından kopmamak biz ise üst sıralar ile aramızın açıklamaması gayretinde olacağız. Maçın peşine favorisi Muğlaspor olsa da bu tür maçlardan defalarca sürpriz sonuçlar çıkmıştır, bunun örneği de çok. Ben futbolcularıma bunu dikkat çektim. Bir patlama yapmaya ihtiyacımız var ve bu maç neden Muğla maçı olmasın " şeklinde konuştu.



Beykoz İshaklıspor'da Genel Kaptan Refik Cinel ise grupta kendilerinden üst sıralarda yer alan takımlar ile aradaki farkın az olduğuna vurgu yaparken, " Biz bu durumu futbolcularımıza aktardık ve Muğla'dan alınacak puan yada puanlarının altın değerinde olduğunu vurguladık. Hepimiz bu maça odaklandık, rakibimizin ismine, konumuna kesinlikle takılıp kalmayacağız " dedi.



Muğlaspor-Beykoz İshaklıspor karşılaşması 13 Ekim Pazar Günü Muğla Atatürk Stadında Saat 14.00'da başlayacak. Müsabakayı İzmir Bölgesinden Hasan Avcı yönetecek.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FOTOĞRAFLAR MUHAMMED BATUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder