17 Ekim 2024 Perşembe

BEYKOZ A.Ş. TEK.DİR. EREN ŞAFAK , " ÇOK ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR OLACAK "


TFF 2.Lig Beyaz Grupta Lider Kastamonuspor'un ardından averajla 2.sırada yer alan Beykoz A.Ş. de hafta sonunda oynanacak Altınordu müsabakasının hazırlıkları devam ediyor.

Sancaktepe 15 Temmuz Stadında devam eden antrenmanlarda Altınordu karşılaşmasının provası yapılmakta.




Sarı-Siyahlı ekipte Teknik Direktör Eren Şafak çok iyi bir hava yakaladıklarına vurgu yaparken, " Ben daha önceki açıklamalarımda önümüzde 4 maçlık bir seri olduğunu ifade etmiştim. Bunun ikisinden galibiyet ile ayrıldık, diğer 2 maçlık seriye de umutla bakıyoruz. Hafta sonunda son derece zorlu bir maç bizleri bekliyor olacak. Altınordu grupta en az gol yiyen takımlardan biri ve Sarıyer ile birlikte mağlubiyet yaşamayan bir takım, dolayısı ile çok koşan, yetenekli ve milli takımlarda oynamış 8-9 isimden kurulu çok ciddi bir rakiple oynayacağız. Buraya gelmeleri kesinlikle bir tesadüf değil " şeklinde konuştu.




TARAFTAR DESTEĞİ BİZE EKSTRA GÜÇ KATIYOR

Boğaziçi Ekibinin Teknik Sorumlusu Eren Şafak açıklamalarının devamında bu zorlu maçta tribünlerden büyük destek geleceğini bildiklerini söylerken, " Tabii ki bu durum takım üzerinde pozitif bir enerji de yaratacaktır. Hafta sonunda Kastamonuspor ile Sarıyer'in maçı da var. Bu maçtan çıkacak avantajlı skoru, Altınordu maçından alacağımız galibiyetle perçinlersek bir sonraki haftaki Sarıyer deplasmanına çok daha farklı moral-motivasyonla çıkarız. Sarıyer maçından sonra sahip olduğumuz fikstür avantajı da ortada " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder