17 Ekim 2024 Perşembe

BEYKOZ A.Ş. DE BOĞAZIN YARGIÇLARI SANCAKTEPE'YE ÇIKARMA YAPACAK


Uzun yılların ardından Profesyonel Liglerin havasını solumaya başlayan Beykoz A.Ş. Takımında hafta sonunda gerçekleşecek Altınorduspor müsabakasının hazırlıkları devam ediyor.

Sarı-Siyahlı camia bu önemli maça kilitlenmiş durunda iken karşılaşmanın oynanacağı Sancaktepe 15 Temmuz Stadında büyük bir taraftar çıkarması bekleniyor!

Beykoz Tribünlerinin küskün eski simaları dışında Boğazın Yargıçları Grubu da atık maçlara yoğun bir ilgi göstermekte.



TFF 3.Liginde düşülen 2010-11 Sezonundan sonra Profesyonel Lig maçlarına tekrar dönüş yapan Boğazın Yargıçları, geçen hafta sonunda Tarsus'ta oynanan Adana 01 FK maçında tribünde yerlerini almış maç 4-2'lik galibiyet sonrasında futbolcular ile zafer kutlaması yapmıştı.

Bu sezon yılların ardından dönülen profesyonel ligler için kendi yani Beykoz Stadının Suni Çimle kaplı olmasından dolayı müsabakalarını Sancaktepe 15 temmuz Stadında oynamak zorunda kalan Sarı-Siyahlılar takımlarını burada da yalnız bırakmıyor.



Beykoz tribünleri ise Beykoz Stadında saha zeminin suni çimden doğal çime dönüşümü için başta Beykoz Belediyesi olmak üzere ilgili birimlerden çalışmalara biran önce başlamasını talep etmekte.

Bu arada Pazar Günü Sancaktepe 15 Temmuz Stadında oynanacak Altınordu müsabakası için Beykoz İlçe Merkezinden otobüsler kaldırılacak. Beykoz Camiası Kastamonuspor-Sarıyer maçından da kendilerine için avantajlı bir sonuç çıkmasını ve alacakları galibiyetle lider olunmasını beklemekte.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder