10 Ekim 2024 Perşembe

AMATÖR SPOR HAFTASI BEYKOZ'DA DA ÖZEL BİR ETKİNLİKLE KUTLANDI


Her sene Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından  81 ilde düzenlenen Amatör Spor Haftası 8-14 Ekim tarihleri arasında Gençlik ve Spor İl ve İlçe  Müdürlüklerinin ev sahipliğinde kutlanmakta.



Bu anlamda Beykoz İlçesinde de etkinlikler kapsamında bir organizasyon da Koç Ortaokulu Öğrencileri ile gerçekleşti. 



Beykoz Kemerüstü'nda bulunan Okulu temsilen programa katılan öğrenciler ve öğretmenleri Beykoz Korusunda sembolik bir yürüyüş gerçekleştirirken daha sonra açıla pankart ile bir görüntü yansıttılar.



Ardından okula geçilirken spor alanında Beykoz İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü spor eğitmenleri tarafından fiziksel, sportif  aktiviteler yapıldı.



Amatör Spor Haftası Programına İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Korkulu İstanbul Valilindeki bir toplantı nedeniyle katılım sağlayamazken İlçe Spor Müdürlüğü temsilcileri kendisini temsil etti.

Amatör Spor Haftası Programlarına her sene katılım sağlayan Beykoz İlçesi Spor Kulüpleri Camiası Beykoz Korusundaki etkinlikte Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ve Birlik Üyesi Gümüşsuyuspor Onursal Başkanı Şeref Kurtuluş tarafından temsil edildi.

Programın ardından görüşlerini aldığımız Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, güzel bir etkinliğe imza atıldığını söylerken, " Tabii ki katılmış olduğumuz programlar dahilinde bu kez Koş Ortaokulu Öğrenci ve Öğretmenleri ile bir arada idik. Kısa ve sembolik bir yürüyüş gerçekleştirdik. Türkiye Genelinde Amatör Spor Haftası programları yoğun biçimde devam etmekte ve sporun paydaşları arasında yer alan Spor Kulüpleri adına katılımlar sağlanmakta. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder