18 Eylül 2024 Çarşamba

VE BEYKOZ MERKEZ UFUK TAKSİ YENİLENEN BÜROSU İLE HİZMETTE


Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler’in seçim vaatlerinden biri olan taksi durağı yenileme projeleri kapsamında; Merkez Mahallesi Ufuk Taksi Durağı yenilenerek, modern ve işlevsel bir kapalı durak oluşturuldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Nisan 2024’te düzenlemesini tamamladığı Onçeşmeler Meydanı’nın yenilenen görünümüyle uyumlu bir taksi durağı tasarımı yapıldı. Beykoz Belediyesi tarafından yenilenen Ufuk Taksi Durağı; estetik, işlevsel ve modern görünümüyle meydanın güzelliğine katkı sundu.



Esnafı yazın sıcağından ve kışın soğuğundan koruyan taksi durağını ziyaret eden Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler, durakta incelemelerde bulundu, taksici esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Ufuk Taksi şoförlerine yeni taksi duraklarının hayırlı olmasını dileyen Başkan Köseler: “Seçimlerde söz verdiğimiz gibi Beykoz’daki taksi duraklarımızı yeniliyoruz. İBB’nin oldukça beğenilen Beykoz Onçeşmeler Meydanı’nda hizmet veren Ufuk Taksi Durağı’nı yenileyerek, hem meydanın tasarımına uygun, hem de işlevsel bir taksi durağı kazandırdık. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Köseler, taksi durağı yenileme projesinin ilerleyen dönemde ilçe genelinde yetersiz şartlarda hizmet veren diğer taksi duraklarına da uygulamayı hedeflediklerini söyledi. Kapalı ve yarı açık alanları bulunan taksi durakları; ısıya ve soğuğa dayanıklı, yanmaz fiber malzeme kullanılarak imal ediliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder