20 Eylül 2024 Cuma

PAŞABAHÇESPOR'DAN PROFESYONEL LİGE BİR TRANSFER DAHA ...ABBAS KURT TUZLASPOR'DA


Beykoz İlçesinde bünyesinden yetişen genç isimleri Profesyonel Liglere gönderme özelliğine sahip olan Paşabahçe Spor Kulübü bu kapsamda bir ismi daha bu lige yolcu etti!

Futbolcu bir aileden gelen Yavuz Abbas Kurt, uzun yılların ardından Babası İdris Kurt'un ardından Sarı-Siyahlı formayı giymek için heyecanlanıyor.

Paşabahçe Altyapısından yetişen ve tüm yaş kategorilerinde forma giyen Yavuz Abbas Kurt, ismini Beykoz Anadolu Spor A.Ş. olarak değişimi için TFF'den onay bekleyen Tuzlaspor'a transfer oldu.

Kariyerinde yeni bir sayfa açtığını ifade eden genç oyuncu, " Bu forma altında başarılı olup kendimi göstermek istiyorum. Beni bu büyük camianın formasına layık gören, transferimde emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Paşabahçe Kulübünde uzun yıllara yayılan bir serüvenim geçti. Bende emeği olan başta Kulüp Başkanımız Coşkun Okur olmak üzere tüm antrenörlerime teşekkür ediyorum. Onların güvenlerini boşa çıkarmayacağım " şeklinde konuştu.

20 yaşındaki genç isim Yavuz Abbas Kurt, 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalayarak yeni bir kariyer başlangıcı yapmış oldu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder