3 Eylül 2024 Salı

KAVACIKSPOR SPORTİF DİREKTÖRÜ MURAT YILMAZ, " ZOR MAÇLAR BİZLERİ BEKLİYOR "


İstanbul Süper Amatör Liginde 2024-25 Sezonu Kura çekimi sonrasında 1.Grupta yer alacağı belli olan Kavacıkspor'da Sportif Direktör Murat Yılmaz'dan açıklamalar var...

Yeşil-Beyazlı ekibin iyi bir grupta yer aldığını söyleyen Yılmaz, " Oldukça iddialı takımlardan oluşan bir guruptayız. Zor maçlar bizleri bekliyor ancak, her şey sahada belli oluyor. Ama gerçekten de biz istatistik olarak son 6 senede 4 sene Klasmanda yer alıp hedefimizi yakaladık. Bölgesel Lig için hak elde ettik ve 2 sene de TFF Bölgesel Ligde yer aldık. Bunları genç kadro ağırlıklı yaptık, bu sene de İnşallah aynısını tekrar ettirmek istiyoruz. Kolay olmayacak ama çalışıyoruz, bununla ilgili planlamalarımızı yapıyoruz. Sonuçta bir spor branşı yapıyoruz, iyi olan kazansın. Burada önemli olan çocukların yetişmesi, gelişmesi, kulübün hafıza kazanması. Hep beraber keyifli biçimde maçları oynayacağız. Beraber izleyeceğiz, beraber sevinip beraber üzüleceğiz, dediğim gibi iyi olan kazansın." diye konuştu.



Genel Kültür olarak zayıf takımların da olduğuna vurgu yapan Murat Yılmaz, " Yarışmasını öne çıkartıp Fair Play'i unutan takımlar var. İnşallah bu sene öyle olmayacak. Biz bu anlamda çiçekle gideceğiz, evimizde de çiçekle karşılayacağız kardeşlik dostluk ekeceğiz, gerekli karşılığı da alacağımızı umut ediyorum. Şunu ifade etmek isterim ki bundan sonraki süreçte biz oyun oynamaya gideceğiz, başka da farklı amacımız olamaz. " dedi.



Kendi öz kaynaklarından yetişen genç bir kadro ile lige gireceklerini söyleyen Beykoz temsilcisinin Sportif Direktörü Murat Yılmaz, yaptıkları transferleri ise toplu halde kamuoyuna açıklayacakları bilgisini verirken hedefi olan iddialı bir takım yaptıklarını da not düştü.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder