16 Eylül 2024 Pazartesi

KANLICASPOR, BİR SINAMA DA EMİRGANSPOR MAÇI İLE YAPTI 4-1


İstanbul 1.Amatör Liginin Beykoz İlçesi temsilcilerinden olan Kanlıcaspor hafta sonunda çıktığı hazırlık maçında konuk ettiği Emirganspor'u 4-1 mağlup etti.



Kırmızı-Beyazlı ekip Tekke Mevkiindeki Kanlıca Stadında oynanan karşılaşmaya Kalede Muhammed, Çağatay, Ömercan Dilmaç, Emre, İbrahim, Nasuhcan, Ekrem, Abdülbaki, Habibu Samu, Yusuf Kayalar, Oğuzhan'dan oluşan bir kadro ile çıktı. 




Müsabakada güzel ve etkili bir oyun ortaya koyan Kanlıcaspor Takımı sahadan 4-1 ayrıldı. Boğaziçi ekibinde kaydedilen gollerde Habibu Samu, Yusuf Kayalar, Batuhan ve Ekrem'in imzaları vardı.



Kanlıcaspor Teknik Sorumlusu Aydın Çaylı karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, " İyi bir sınav verdiğimiz maçta sahadaki mücadeleleri ile beni umutlandıran futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Tabii ki eksik noktalarımız yok mu ? var ve bunların giderilmesi için de hem idari hem de teknik anlamda çalışmalarımız, temaslarımız devam ediyor. Ben özellikle genç oyuncularımın her geçen gün ortaya koydukları performansın bir tık daha öte taşınasından da memnunun. Bu durum takımda tatlı bir rekabet havası yaratacaktır " şeklinde konuştu.

Kanlıcaspor Hazırlık Maçları kapsamında Cumartesi günü rakibinin adı netleşmeyen bir müsabakaya daha çıkacak. Beykoz temsilcisinde haftanın ilk antrenmanı ise neşeli başladı.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


1 yorum:

  1. Takımımıza yeni sezonda başarılar dilerim. Şampiyon kanlıca

    YanıtlaSil