20 Eylül 2024 Cuma

İBRAHİM CEZAYİR, " HAFTA SONUNDA SAHADA FARKLI BİR BEYKOZ İSHAKLI İZLENECEK "


Nesine 3.Lig 2.Grubu takımlarından Beykoz İshaklıspor'da Pazar günü oynanacak Uşakspor maçı hazırlıkları haftanın son antrenmanı ile sona erdi.

Geçen hafta Fatsa Belediyespor deplasmanı ile göreve başlayan Yeni Teknik Direktör İbrahim Cezayir, yaptığı açıklamada Uşakspor maçına iyi çalıştıklarını söyleyip sahadan 3 puanla ayrılan tarafın kendileri olacağı iddiasında bulundu.

1.Transfer Döneminin son günlerinde takıma 7 ismi katan Bordo-Mavili ekipte, 5 yeni isim Lisans işlemleri ve hazır olmadıkları için İstanbul'da kalmıştı.



Beykoz Temsilcisinde Teknik Direktör İbrahim Cezayir hafta içinde çok iyi bir antrenman süreci yaşadıklarını söylerken, " Pazar günü oynayacağımız Uşakspor maçına Mental, Fizik ve taktik açıdan hazır olduğumuzu söyleyebilirim. Hücum opsiyonu bol bir takım sahada olacak. İyi hücuma çıkan, topa daha sahip olan bir takım olacağız, top rakipte olduğunda takım savunmasını da eksiksiz yapacağız. Ben futbolcularımın  gözlerinde galibiyetim ışığını gördüm. " şeklinde konuştu.



Kadroya dahil edilen isimlerden sadece bir futbolcusunun antrenman eksikliği olduğuna vurgu yapan Cezayir, " Forvet hattında Santraforumuz Berat antrenmanlı takıma geldi ve ondan çok şey bekliyoruz. Diğer isimleri de sahada belirlenen süre zarfında değerlendireceğiz. Alınacak bir galibiyetin hem takım hem de camia için çok anlamı olacağının hepimiz farkındayız " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FOTOĞRAFLAR MUHAMMED BATUN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder