24 Eylül 2024 Salı

GÜMÜŞSUYUSPOR FARKLI SKORLARI İLE FARK EDİLİYOR...


İstanbul 1. Amatör Lige şampiyonluk parolası ile hazırlanan takımlardan Gümüşsuyuspor, üçüncü hazırlık maçında sahasında İstanbul Mesudiyespor’u misafir etti.

Oynadığı iki hazırlık maçında rakiplerini farklı mağlup eden Beykoz ekibi, İstanbul Mesudiyespor karşısında üstün bir oyun sergileyerek galip gelmesini bildi.

Paşabahçe Stadında oynanan mücadelede İrfan Avşar’ın öğrencileri, savunmayı ve hücumu birlikte doğru şekilde yaparak galip gelmesini bildi.

Avşar : İyi takım olma yolunda hızla ilerliyoruz

Gümüşsuyuspor’un teknik direktörü İrfan Avşar, hazırlık maçlarındaki başarılarının takıma büyük bir özgüven kazandırdığını belirtti. Avşar, “Şimdiye kadar oynadığımız hazırlık maçlarında farklı galibiyetler almamız, kadro seçimini doğru yaptığımızın bir göstergesidir. Takımın iskeleti artık yerine oturuyor, bu yüzden oyun içinde değişiklikler yapabiliyoruz. Futbolcularımızın özgüvenleri yükseldi ve yedek kulübesinde oturan herkesin kadroda yer alabileceği bir takım yaratıyoruz,” dedi.

Takım olma sürecinin hızla devam ettiğini vurgulayan Avşar, hedeflerinin yeni sezona galibiyetle başlamak ve Beykoz İlçesi’ni en iyi şekilde temsil etmek olduğunu da sözlerine ekledi.

Haber : Murat Nazik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder