19 Eylül 2024 Perşembe

BOĞAZIN YARGIÇLARI MASTERLER ŞAMPİYONLUĞA KİLİTLENDİ


Bu sene 12.Kez düzenlenen Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında ilk 4 hafta sonunda liderlik koltuğunu bırakmayan Boğazın Yargıçları Masterler Takımında heyecan yüksek...

Geçen sezon kurulan ve katıldığı iki turnuvadan da kupa ile ayrılma başarısı gösteren Boğazın Yargıçlar Masterler Takımı Sorumlularından Muhittin Aydoğan yaptığı açıklamada, " Bizim açımızdan son derece güzel geçen bir turnuva heyecanı yaşıyoruz. Bu ana kadar puan kaybı yaşamadık. Bu da bizi ayrıca motive etmekte. " dedi.



Geçen seneki Kelle İbrahim Turnuvasına göre aynı kadroyu muhafaza edip maça çıkan tek takım olduklarına dikkatleri çeken Muhittin Aydoğan, " Tek sıkıntımız bazı müsabakalarımızda o maçlık arkadaşlarımızdan bazı isimler iş ve diğer nedenlerle maça çıkamıyor, yetişemiyor. Buna karşın istikrarlı çıkışımız devam etmekte. Her maça aynı hırs ve heyecanla çıkıyoruz. Çok koşan çok mücadele eden rakiplerine boş alan bırakmak istemeyen bir takımız. Bu bize şampiyonluğu getirecektir, tüm arkadaşlarımla buna inanıyorum " şeklinde konuştu.

Boğazın Yargıçları Masterler Takımı 5.Hafta karşılaşmaları kapsamında 22 Eylül Pazar Günü Gümüşsuyuspor Tesislerinde Saat 18.20'da başlayacak mücadelede Beykoz Şöhretler takımı ile karşılaşacak.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder