30 Eylül 2024 Pazartesi

BEYKOZ İSHAKLISPOR'DA YÜZLER GÜLÜYOR


Nesine 3.Lig 2.Grubunda mücadele eden Beykoz İshaklıspor'da sezonun dördüncü maçında çıkarılan galibiyetin sevinci hakim.

Bordo-Mavili ekipte Kulüp Başkanı Ali Cinel, 2024-25 Sezonunda tarihlerinde ilk kez yer aldıkları TFF 3.Liginde ilk galibiyetlerini almaktan dolayı çok mutlu olduklarını söylerken, " Bu galibiyet üzerimizdeki bütün stres ve yorgunluğu aldı götürdü " diye konuştu.



İlk üç maçta yaşadıkları üst üste mağlubiyetler sonrasında grubun en zayıf halkası nitelendirmelerine maruz kaldıklarını söyleyen Başkan Cinel, " Ben bu takıma hep güvendim ve de güvenmeye de devam edeceğim. Sezon başlamadan son bir transfer hamlesi yapıp 7 ismi kadromuza dahil etmiştik. Kadro yapısının oturması esnasında hesapta olmayan puan kayıpları yaşadık. Ancak iki maçımızda erken yenen Kırmızı Kartların bunda büyük etkili olduğunu söylemek isterim. Bizim için lig yeni başlıyor, futbolcu kardeşlerimi vermiş oldukları mücadele ve bizlere yaşattıkları galibiyet sevincinden dolayı kutluyorum " şeklinde konuştu.



HABER TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FOTOĞRAFLAR MUHAMMED BATUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder