27 Eylül 2024 Cuma

BEYKOZ İSHAKLISPOR ERZİNCAN YOLCUSU


TFF 3.Lig 2.Grubunda mücadele eden Beykoz İshaklıspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Onuksports Kelkit Hürriyetspor müsabakasının hazırlıklarını tamamladı.

Bordo-Mavili ekip müsabaka öncesinde ilk etapta Erzincan'a geçecek ardından 1 günlük kamp sonrası Kelkit'e hareket edecek.

Beykoz İshaklıpspor'da Teknik Direktör İbrahim Cezayir karşılaşma öncesinde son antrenmanda futbolcularının dikkatini çekerken maçta yüzde yüz konsantre olmalarını istedi.



" 2 Haftalık süreçte gördüğümüz kırmızı kartlar yaşadığımız mağlubiyetlere etki etti. Bu sebeple futbolcularımı kart görmemeleri konusunda uyardım. Fatsa Belediyespor maçında Kırmızı Kart gören Furkan cezasını tamamlayıp kadroya dahil oldu. Mutlu Arda Alim ise bu hafta kart cezası nedeniyle aramızda olamayacak. " şeklinde konuşan İbrahim Cezayir Kelkit Hürriyetspor müsabakası için iyi bir hazırlık süreci yaşadıklarına vurgu yaparken ;



" Futbolcu kardeşlerimiz de bizler gibi üzgün ve mutlak surette puan almaları gerektiğinin de farkında. Oldukça istekli ve tempolu bir antrenman periyodu yaşadık. İnşallah bu sezonki ilk puan ya da puanları alacağız. Biz iyi oyunculardan kurulu bir ekibiz ancak üzerimizde de yaşadığımız puan kayıpları ister, istemez bir baskı oluşturmakta. Kelkit Hürriyetspor maçından alınacak galibiyetin ne kadar önemli ve anlamlı olduğunu biliyoruz ve Beykoz'a da galibiyet sevinci ile dönmeyi çok istiyoruz " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

FOTOĞRAFLAR MUHAMMED BATUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder