11 Eylül 2024 Çarşamba

BEYKOZ İSHAKLISPOR ENDER ALKAN İLE YOLLARI AYIRDI...YENİ TEK.DİR. İBRAHİM CEZAYİR OLDU


TFF 3.Liginde Beykoz İlçesini temsil eden Beykoz İshaklıspor'da sıcak saatler yaşandı...

Bordo-Mavili ekipte bu sezon Takımın Teknik Direktörlüğüne getirilen Ender Alkan ile karşılıklı anlaşmanın  ardından yolar ayrılırken, yeni Teknik Direktör İbrahim Cezayir oldu.

Akşam Saatlerinde Kulüp Sosyal Medya Hesabından yapılan paylaşımda konuya ilişkin şu bilgiler aktarıldı ;



Teknik Direktörümüz Ender Alkan ve Yönetim Kurulumuz bir araya gelerek, gerçekleştirdiği toplantı sonrası Teknik Direktörümüz Ender Alkan ile karşılıklı anlaşılarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Ender Hocaya bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Bu paylaşımın ardından yapılan ikinci paylaşımda ise Takımın yeni Teknik Direktörü olarak İbrahim Cezayir'in ismi açıklandı.

İBRAHİM CEZAYİR

13 Şubat 1979 Manisa doğumlu olan İbrahim Cezayir, profesyonel antrenörlük kariyerine Sandıklı spor ile başladıktan sonra Altınordu'da U-15, U-16, U-17 ve U-19 takımlarında teknik sorumlu olarak görev yaptı. Daha sonra Yılport Samsunspor ve Amed'de antrenörlük yapan Cezayir, Galatasaray'da U-19 teknik sorumlusu oldu.



Tire 2021, Sivas 4 Eylül, Diyarbekirspor, Karacebey Belediyespor, Karşıyaka, Turgutluspor, Amedspor, Niğde Anadolu FK, Sandıklıspor, ve İzmirspor takımlarında görev yapmıştı.

İbrahim Cezayir son olarak Nevşehir Belediyespor Takımında görev yapmıştı.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder