8 Eylül 2024 Pazar

BEYKOZ İLÇE SPOR CAMİASI ( BONCUK ) AHMET ALTINBAŞ'I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI


Beykoz Futbol Takımının 1970'lerdekiefsane futbolcularından olan ve bir süredir yaşadığı sağlık problemleri ile boğuşan Boncuk Ahmet Lakaplı, Ahmet Altınbaş dün hayata gözlerini yummuştu.

Merhumun Beylerbeyi Merkez Caminde kılınan Cenaze Namazı için ilçe spor camiasından ve birlikte takımda forma giydiği arkadaşlarından katılım yüksekti.



Beylerbeyi'ndeki Cenaze Töreninde Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir, Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, Merhumun Beykoz Forması altında birlikte top koşturduğu isimler başta olmak üzere H.Ali Zengin, Erdoğan Albayrak, İbrahim Tüzün, Secaattin Duran, Cemil Akbay, Akbabalı Ahmet Kaboğlu, Lütfü Soyer, Beykoz Sevdalısı Berber Ahmet Karaca, Beykoz'un Efsane Amigolarından Erdoğan Sevinç ( Paypay ), Kaleci Fikri, Cüneyt Pulant ve İstanbulspor'dan takım arkadaşları da yer alan isimlerden idi.

Beykoz Spor Kulübü, Beykoz Basketbol Kulübü, Beykoz Spor Takım Arkadaşları, Beykoz Kulüpler Birliği, Kanlıcaspor, Ali Düşmez, TASKK Cenaze Törenine çelenk gönderenler arasında idi.



Merhumun tabutuna İstanbulspor Bayrağı ile Amigo Paypay tarafından Beykoz Atkısı kondu.

Merhum Ahmet Altınbaş Öğle Namazını müteakiben kılınan Cenaze Namazının adından Beylerbeyi Küplüce Mezarlığına defnolundu.

ERHA Beykoz olarak Ahmet Altınbaş'a Yüce Allah'tan Rahmet, Beykoz Spor Camiası ve Ailesine Sabırlar, Baş Sağlığı dileriz.

AHMET KARACA ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder