23 Eylül 2024 Pazartesi

BEYKOZ ALPEREN OCAKLARINDAN NARİN GÜRAN BASIN AÇIKLAMASI VAR


Beykoz Alperen Ocakları, Diyarbakır'da canice öldürülen Narin Güran cinayetinin ardından basın açıklaması yaptı.

Beykoz Alperen Ocakları Başkanı Hakan Dilmaç'ın yaptığı açıklamada, Türkiye'de ve dünyada çocuk istismarının yanı sıra pedofili gibi sapkın davranışların giderek artış gösterdiği ifade edildi.

Dilmaç, "Türk Ceza Hukukunun bu ve benzeri konulardaki yetersizliği, suçu işleyenlere ve meyilli olanlara gerektiğince yaptırım içermemektedir. Şehit Liderimizin belirttiği üzere ve biz yine Alperenler olarak çocuk katili ve istismarcılarının yanında vatan haini teröristlere, tecavüz-cülere idam hükmünün uygulanmasını tartışmaya kapalı şekilde uygulamaya geçilmesini talep ediyoruz." ifadelerini kullandı.



Askere, polise, jandarmaya kurşun sıkan onların yaşam hakkını elinden alan hiç kimsenin devletin imkanlarını kullanarak yıllarca cezaevlerinde beslenmesine rızalarının olmadığını kaydeden Dilmaç, "Yine kendi sapkın düşünceleri doğrultusunda çocuklara tecavüz edip cenazelerini kör kuyuya atanların sırf kendi zevki için suçsuz insanları öldürenlerin aldığı her nefes bu dünyada geçirdikleri her dakika haramdır. Sözde insan hakları savunucuları, terör ve terörist seviciler "Yaşam Hakkı" diyerek bu canilere kol kanat germeye çalışsa da Şehit Genel Başkanımızın söylediği gibi "Bunlarınki can da ölenlerinki patlıcan mı?" elbette değil…" diye konuştu.

Dilmaç, şunları kaydetti:

"Toplum olarak koruyamadığımız Narin, Sıla, Leyla kuzularımıza yenilerinin eklenmemesi için vatan haini teröristlerin bir daha bu tür ihanetlere kalkışmaması için, suçsuz yere insanları katledenler için bir kez daha haykırıyoruz… Kısasta hayat vardır. İdam en kısa sürede Türk Ceza Kanununda yerini almalıdır. Yaşasın Alperen Ocakları, var olsun teşkilat"

ERHA BEYKOZ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder