30 Eylül 2024 Pazartesi

ANADOLUHİSARI İDMANYURDUSPOR'DA YÜZLER GÜLÜYOR


İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grubunda 2024-25 Sezonu ilk hafta maçları sonrasında Liderlik Koltuğuna oturan Anadoluhisarı İdmanyurduspor'da yüzler gülüyor !

Türk Sporunun Asırlık Çınarlarından olan Yeşil-Sarılı Camia alınan farklı galibiyet nedeni ile de memnun.

Bayrampaşa Teknikspor karşısında sahadan galip ayrıldıkları için sevinçli olduklarını söyleyen Kulüp Başkanı İlker Güner, " Öncelikle şunu söylemek isterim ki sezonun ilk maçında bizleri yalnız bırakmayan Beykoz İlçesi Spor Camiasına çok teşekkür ediyorum. Maça ilgi büyük oldu, ilerleyen haftalarda alınacak her galibiyet  sonrası taraftar sayımızda da artış olacaktır. Gelenlere geldiklerine değen bol gollü bir müsabaka izlettik. Ben Teknik Kadromuzu ve tüm futbolcularımızı kutluyorum " diye konuştu.

Sezon öncesi yapmış olduğu birçok açıklamada alternatifi bol bir kadro kurduklarını vurguladığını söyleyen Başkan Güner, " Bu görüşümü doğrulayan bir hafta yaşadık. Maalesef ilk yarıda gol bulamadık. İkinci yarıda Teknik Kadromuz oyunda yaptığı müdahaleler ile farklı skoru da beraberinde getiren başarılı bir hamleye imza attı. Bizim için her bir futbolcumuz değerlidir ve uzun lig maratonunda hepsinden de fazlası ile yararlanacağız. İlk hafta sonunda grubumuzda lider olmak güzel ve takım üzerinde de pozitif anlamda bir etki yaratmış durumda " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder