20 Eylül 2024 Cuma

A.HİSARI İDMANYURDUSPOR HAFTA SONUNDA NARTSPOR İLE KARŞILAŞACAK


İstanbul Süper Amatör Liginin Beykoz temsilcilerinden olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor, hafta sonunda son hazırlık maçlarından birini Nartspor ile yapacak.

Yeşil-Sarılı ekipte sezonun ilk hafta maçları için heyecanlı bir bekleyiş hakimken, takım olarak gelinen nokta ile ilgili son durum Nartspor maçı ile gözlemlenecek.



Anadoluhisarı İdmanyurduspor Futbol Şubesi Sorumlusu ve aynı zamanda Genel Kaptanı da olan Murat Dıragumandan yaptığı açıklamada, " 2024-25 Sezonunda yer alacağımız 4.Grupta başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bizi hesaba katmayanlar yanıldıklarını yaşayarak görecekler. Son yılların en deneyimli en isteki kadrosunu oluşturduk. Şu ana kadar da her şey rayında gidiyor. Ay sonunda sezonun ilk müsabakasında evimizde Bayrampaşa Teknik takımını misafir edeceğiz. Bu maç öncesi son hazırlık maçımızı Nartspor ile yapacağız. Bu müsabaka yeni sezona ilişkin önemli ipuçları da verecektir " şeklinde konuştu.



Boğaziçi ekibinde antrenmanlar Taygun Kuşdemir-Ulaş Kar ikilisinin yönetiminde Anadoluhisarı Spor Akademisi Stadında devam ediyor.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder