17 Ağustos 2024 Cumartesi

TÜRK HENTBOLÜNÜN TAÇSIZ KRALI RAMAZAN DÖNE BEYKOZ BELEDİYESPOR'DA


Türk Hentbol Tarihine adını yazdıran sporculardan olan Ramazan Döne 2024-25 Sezonu için Beykoz Belediyespor ile anlaştı.

Uzun yıllardır Türk Hentboluna hizmet eden Döne, en fazla şampiyonluk yaşayan isimlerde listesin en üst basamağında idi.

Son birkaç sezondur Beykoz Belediyespor'a geldi, geliyor derken değişik kulüplerde kariyerine devam eden efsane sporcu 2024-25 Sezonu için resmen Beykoz Belediyespor'da.



Beykoz Belediyespor'un Türk Hentboluna katkılarını yakından bildiğini ifade eden Ramazan Döne yapmış olduğu ilk açıklamasında şu ifadelere yer verdi ;

" Beykoz Belediyespor takımı uzun yıllardır Süper Ligde mücadele eden, şampiyonluk yaşamış, Türkiye Kupasını kazanmış bir takım ve şampiyonluğun adaylarından biri...ben de bu takıma geldiğim için mutluyum. Hedefimiz İnşallah bu sene de yeni kupalar kazanmak " 

Beşiktaş Hentbol Takımı ile üst üste şampiyonluklar yaşayan Ramazan Döne Türk Hentbol Milli Takımında da uzun yıllar takımın vazgeçilmez ismi olmasını bilmişti.

Ramazan Döne en son olarak Süper Ligde Sakarya Büyükşehir Belediyespor Takımında forma giymişti.

Beykoz Belediyespor Kulübü As Başkanı Uğur Gökdemir, çok önemli bir transfer imza attıklarını söylerken, " Önümüzde bir Avrupa Kupası maçımız var. Takımımız Antrenmanlara devam etmekte. Geçen sezonki kadrodan bazı isimler aramızda yok Ramazan Döne gibi takıma müthiş katkı ve enerji verecek bir ismin bünyemize katılması sevindirici. Ramazan Döne'ye Kulübümüze, camiamıza hoş geldin diyorum." şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder