12 Ağustos 2024 Pazartesi

TOKATKÖYSPOR BAŞKANI UĞUR KORKMAZ, " TAŞIMA SUYLA DEĞİRMEN DÖNDÜRMEK İSTEMİYORUZ "


Beykoz İlçe Spor camiasında gerek ilçe gerekse de ilçe dışındaki spor kulüplerine verdiği yetenekli oyuncular ile de bilinen Tokatköyspor tabiri caizse yeniden küllerinden doğmak üzere...

Tokatköy Spor Kulübü Başkanı Uğur Korkmaz uzun yıllar süren sessizliğe artık son vermenin zamanın geldiğine vurgu yaparken, Beykoz Belediyesinden kendilerine bir saha yapmasını talep etti.

" Halen futbol okulu ve diğer yaş gruplarına dahil futbolcularımızın benzetmem gerekirse taşıma suyla değirmen döndürme misali Akbaba Sahasında antrenman yapması artık son bulmalı, biz de Beykoz İlçemizin en büyük mahallelerinden biri olarak görülmek istiyoruz. Mahallemizde bir sahamız olsun istiyoruz." diye konuşan Başkan Korkmaz yaşadıkları sürece ilişkin ev sahipliği yaptıkları Beykoz Kulüpler Birliği Ağustos Ayı buluşmasında aktarımlarda bulundu.



MALİ YAPIMIZ FELAKETTİ!

" 2018 Yılında çok zor şartlar altında Kulüp Yönetimine geldik...Mali yapımız çok kötü idi ve gelir getiren kiradaki dükkanlarımızın 4 yıl süre ile kiraları ödenmiş ve alacak bir rakam kalmamıştı. Bunun yanı sıra vergi borçlarımız başta olmak üzere ciddi bir borç sarmalının da muhatabı olduk. Çok şükür bugün gelinen noktada hiçbir kurum ve kuruluşa borcumuz kalmadı, isim bazında olanları da halledebilir noktaya geldik.

A TAKIMA HARCANACAK PARAYI ÇOCUKLARIMIZA HARCAYACAĞIZ

" Biz bütün bu sorunlar yumağı ile uğraşırken değerli abimiz Mehmet Yağız ile mahallemiz çocukları için neler yapabiliriz deyip yola çıktık...daha sonra bu ekibe Selami ve Osman Hocalarımız da dahil oldular. Biz şu durumda kesinlikle A Takım olarak lige katılma düşüncesinde değiliz. A Takıma harcanacak para ile altyapımızdaki futbolculara, çocuklarımıza ikinci sınıf malzeme alacakken A Takıma harcanacak parayı da katıp birinci sınıf alalım dedik. İşte biz birkaç sene zarfında A Takımda oynayabilecek bu çocuk ve gençler ile A Takımımızı kurup dışarıdan milyarları harcamaktan kurtulmuş olacağız. "

BEYKOZ'UN YETİM KULÜBÜ GİBİYİZ

" Sağ olsun Akbaba Mahalle Muhtarımız Sayın Yüksek Kılıç bizlere destek oldu ve sahalarını kullanabiliyoruz. Beykoz'un en büyük mahallelerinden biri olmamıza karşın kendimizi Beykoz'un Yetim Kulübü olarak görüyoruz. Mahallemiz için bir futbol sahası istiyoruz, bu saha sportif faaliyetler yanı sıra Allah göstermesin olası deprem anında bir Toplanma Alanı olarak da kullanılabilir. Saha sorunumuzun çözümü için Beykoz Kulüpler Birliği Başkanımız ve Beykoz Belediye Meclisi Üyesi Özgür Özçelik'ten yardım talep ediyoruz.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder