3 Ağustos 2024 Cumartesi

PAŞABAHÇE SAKİNLERİ İSTEDİ “HALK EKMEK BÜFESİ” BİR AYDA GELDİ


“Paşabahçe Mahalle Buluşması’nda sakinlerin Başkan Alaattin Köseler’den istediği “İstanbul Halk Ekmek Büfesi” bir ay sonra hizmete açıldı. Mahalle meydanında kurulan büfeyle ekonomik ve sağlıklı ekmeğe kavuşan vatandaşlar, Başkan Köseler'e teşekkür etti.

Beykoz Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler’in Paşabahçe sakinlerine söz verdiği Halk Ekmek Büfesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’yle yapılan görüşmeler neticesinde kısa sürede hizmete açıldı.



Paşabahçe Camisi’nde cuma namazını kılan Başkan Köseler, daha sonra yeni açılan “İstanbul Halk Ekmek Büfesini ziyaret etti. Büfeyi işleten engelli vatandaş ile sohbet eden Köseler, vatandaşla ekmek ve tatlı ikramında da bulundu.

Paşabahçelilerin isteklerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Köseler, İstanbul Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanı Özgen Nama ile birlikte köylere kadar Beykoz’un birçok noktasını halk ekmek ile buluşturacaklarını söyledi.

Başkan Köseler’e İstanbul Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanı Özgen Nama'nı yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcıları Taner Aksu, Bilgehan Murat Miniç, Müfit Yetkin ve Fidan Gül, CHP Beykoz İlçe Kadın Kolları Başkanı Eylem Uzuner, Meclis Üyeleri, Paşabahçe Mahallesi Muhtarı İlkay Karababa Aydın eşlik etti.

Paşabahçeliler, taleplerini kısa bir sürede yerine getiren Belediye Başkanı Köseler ile ekibi başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder