1 Ağustos 2024 Perşembe

OĞUZHAN ÖZKAYA VE MUHAMMED ALİ BÜYÜK'DE " KANLICASPORDAYIZ " DEDİ


İstanbul 1.Amatör Liginin Beykoz temsilcilerinden olan Kanlıcaspor 2024-25 Sezonu için başlattığı transfer harekatını sonlandıracak gözükmüyor !

Boğaziçi ekibi hafta içinde gerçekleşen görüşmelerin ardından 2 ismi daha kadrosuna kattı. Bu isimlerden en son olarak Çengelköyspor'da oynayan Muhammed Ali Büyük Galatasaray Altyapılı ve Kalede görev yapmakta. Bir diğer isim ise Ortadağspor Takımından transfer edilen Oğuzhan Özkaya...

Kanlıca Spor Kulübü merkezinde Kulüp Başkanı Bülent Cem Şişman ile Başkan Vekili Remzi Alişan ile birlikte görüşme masasına oturan her iki isimle de her şartta anlaşma sağlandı.

Kırmızı-Beyazlı Ekibin Kulüp Başkanı Bülent Cem Şişman son transferlerin ardından yaptığı açıklamada, " Kadromuzu oldukça zengin tutuyoruz, uzun lig maratonunda hiçbir sürpriz yaşamak istemiyoruz. Her mevkide alternatifli bir kadro ortaya çıkmış durumda. Yönetim Kurulu olarak bu sezon tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Bunu bir şampiyonlukla taçlandırmak tek dileğimiz. Aramıza yeni katılar futbolcu kardeşlerimize hoş geldin diyorum " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder