11 Ağustos 2024 Pazar

MÜTHİŞ İKİLİ BU KEZ ANADOLUHİSARI İDMANYURDUSPOR'DA BULUŞTU


İstanbul Süper Amatör Liginin kıdemli temsilcilerinden olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor'da 2024-25 Sezonu hazırlıklarında 1 haftalık süre geride kalırken gözler Murat Kaba-Gökhan Demirci ikilisine çevrilmiş durumda.

Ortaçeşmespor forması altında müthiş bir ikili oluşturan başarılı futbolcular bu kez Anadoluhisarı İdmanyurduspor forması altında sıklıkla gündeme gelecek gibi.

Geçen sezon başında Boğaziçi Ekibine dahil olan Gökhan Demirci kaydettiği goller ile hem teknik kadronun hem de yönetimin en güvendiği isimlerden biri olmayı başarmıştı.

Gökhan Demirci'nin Ortaçeşmespor'da oynadığı zaman diliminde forvet hattına destek veren ofansif orta saha Murat Kaba verdiği ara pas ve koşu yolu pasları ile yetenekli forvetin defalarca golle buluşturmuştu.

Boğaziçi ekibinde yeniden bir araya gelen ikilinin keyfi yerine iken yaptıkları ortak açıklama ile " Bu sezon bizi takip edin " mesajı da verilmiş oldu.

Murat Kaba ile aynı takımda oynayacak olmanın pozitif bir enerji yarattığına vurgu yapan Gökhan Demirci, " Murat Kaba kendini kanıtlamış bir isim. Bu seneki kadro yapısında bence önemli isimlerden biri olacak. Tabii ki uzun yıllar birbirinin futbol anlayışını bilen arkadaşlar olarak ilk resmi maçımızı heyecanla bekliyoruz " dedi.

Murat Kaba ise yılların ardından Ortaçeşmespor'dan ayrılıp Anadoluhisarı İdmanyurduspor'a transfer olmasının buruk bir sevinç yaşattığını söylerken, " Uzun yıllar takım kaptanlığını yaptığım Ortaçeşmespor'da birlikte görev yaptığım arkadaşlarım ile Yeşil-Sarılı forma altında ter dökeceğiz. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Güzel bir sezon diliyorum, Allah hiçbir arkadaşıma sakatlık, kaza bela vermesin " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder