12 Ağustos 2024 Pazartesi

MUHAMMED DEMİRCİ BEYKOZ İLE ANLAŞTI


TFF 2.Liginde oynamaya hazırlanan Beykoz futbol takımında Tuzla olarak görünen ismin Beykoz olarak değişimi için camiada bekleyiş yaşanırken transfer edilen futbolcular da belli olmaya başladı.

Sarı-Siyahlı ekip 1995 Almanya doğumlu bir dönem adından sıklıkla söz ettiren Muhammed Demirci ile anlaşmaya vardı. Demirci alt yaş gruplarında oynarken Barcelona ile adı anılmış ve denenmişti. 

Türk Futbolunun yıldız adayları içinde adı geçen Muhammed Demirci Beşiktaş Altyapısında çeşitli yaş gruplarında başarı ile görev yaptıktan sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyesi takımı ile kiralık olarak ilk transferini gerçekleştirmişti.

Demirci daha sonra sırasıyla Belçika'nın Royal Excel Mouscron, İstanbulspor, 24 Erzincanspor, Şanlıurfaspor, Sarıyer, 24 Erzincanspor, Tuzlaspor ve son olarak da İskenderunspor takımlarında forma giydi. İskenderunspor ile 3.Lig şampiyonluğu da yaşadı.

Beykoz takımının 2024-25 sezonu için ilk gerçekleştirdiği transferler arasında da olan Milli Forma ile de maçlara çıkan Muhammed Demirci'nin yeni takımında göstereceği performans merakla bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder