17 Ağustos 2024 Cumartesi

GÜMÜŞSUYUSPOR'DAN 3 İMZA HABERİ DAHA VAR !

Beykoz İlçesini İstanbul 1.Amatör Ligde temsil edecek olan Gümüşsuyuspor haftayı dolu dolu geçirirken 3 futbolcuyu daha kadrosuna dahil etti.

Yeşil-Beyazlı ekip kariyerinde şampiyonluklar bulunan Gineli Alassane Camara ile yeni sezon için oturduğu görüşme masasından anlaşma ile ayrıldı.

Müreftespor ve Üsküdar Anadolu Takımlarında yaşadığı şampiyonlukları Gümüşsuyuspor Forması altında da yaşamak istediğini söyleyen yetenekli oyuncu bu sezon adından sıklıkla söz ettirecek gibi.

Gümüşsuyuspor Teknik Sorumlusu İrfan Avşar’ın raporu doğrultusunda anlaşılan 2003 doğumlu Alaşşane Camara, her iki ayağınıda mükemmel kullanırken, kanatlarda görev yapıyor.

İmza sonrası bir açıklama yapan Gümüşsuyuspor Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Ünal “ Şampiyonluk hedeflediğimiz 2024-2025 sezonunda çok önemli bir transfer daha gerçekleştirdik. Gine’li oyuncu Alassane Camara da bunlardan biri. Bu transferin gerçekleşmesinde Üsküdar Anadolu Genel Sekreteri Sayın Mustafa İslamoğlu’na Gümüşsuyu yönetim kurulu ve Kulüp Başkanımız Mustafa Kurtuluş adına çok teşekkür ediyorum “ dedi.

ENES KADİR AKÇAY VE İBRAHİM İLİK'DE BU SEZON GÜMÜŞSUYUSPOR'DA

Son olarak Kirazlıtepespor forması orta saha oyuncusu Enes Kadir Akçay, 2024-2025 sezonunda şampiyonluk hedefleyen Beykoz ekibi Gümüşsuyuspor ile anlaştı.

Gümüşsuyuspor Teknik Sorumlusu İrfan Avşar’ın raporu doğrultusunda anlaşılan 1997 doğumlu Enes Kadir Akçay, orta sahada yüksek top tekniğinin yanı sıra hırslı ve mücadeleci yapısı ile tanınıyor.



Gümüşsuyuspor Kulüp Tesislerinde Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Ünal’ın hazır bulunduğu törenle imzayı atan başarılı oyuncu Enes Kadir Akçay“ Gümüşsuyuspor gibi büyük bir camianın formasını giymekten dolayı çok mutluyum. Transferimde emeği geçenlere çok teşekkür eder, yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Enes Kadir Akçay kimdir?

Futbola 2007 yılında Ortaçeşmespor altyapısında başlayan Enes Kadir Akçay, daha sonra Kaynarca Gençlikspor, Edirne Çarşıspor, İstanbul Mesudiyespor, Tokatköyspor, Üsküdar Selamsızspor ve Kirazlıtepespor takımlarının formasını giydi.

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden 1. Amatör Lig takımlarından Gümüşsuyuspor, geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde Üsküdar Anadoluspor’dan kadrosuna kattığı İbrahim İlik ile yeniden anlaştı.



Futbola 2018 yılında Üsküdar Anadoluspor altyapısında başlayan kanat oyuncusu İbrahim İlik Nartspor, Üsküdar Anadolu ve Gümüşsuyuspor formalarını giydi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder