28 Ağustos 2024 Çarşamba

GÜMÜŞSUYUSPOR'DA 2024-25 SEZONU ANTRENMANLARI BAŞLADI


2024-2025 sezonunda İstanbul 1. Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi verecek olan Gümüşsuyuspor, kendi tesislerinde sahaya inerek sezon başı hazırlık çalışmalarına başladı.

Yeşil Beyazlılar Teknik Sorumlu İrfan Avşar ve Yardımcı Antrenör Uluç Karık nezaretinde, sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdiler.

20 futbolcunun katıldığı ve yaklaşık 90 dakika süren antrenman saha içinde yapılan kısa toplantı ile başladı. Toplantı sonrası yapılan ısınmanın ardından, tempolu koşular, koordinasyon, dayanıklılık çalışmaları ile sona erdi.

Sezonu şampiyonluk hedefi ile açan Gümüşsuyuspor’da Kulüp Başkanı Mustafa Kurtuluş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Oktay Ak ve Abdullah Müldür sezonun ilk antrenmanını saha kenarından izlediler.

Kurtuluş : Süper Amatör Lige çıkmak istiyoruz

Gümüşsuyuspor her zaman hedefleri olan büyük ve güçlü bir cami olmuştur diyen Gümüşsuyuspor Kulüp Başkanı Mustafa Kurtuluş ” Gümüşsuyuspor camiasına yakışır futbolcu grubu ile 2024-2025 sezonunu şampiyonluk hedefiyle açmış bulunmaktayız. Her takımın olduğu gibi bizim de hedefimiz şampiyon olarak Süper Amatör Lige yükselmektir. Bütün hedefimiz ve çalışmamız bu yönde, buna göre takviyeler yaptık ve kadromuzu daha da kaliteli hale getirdik. Teknik Sorumlumuz İrfan Avşar ve Futbolcu kardeşlerimize güveniyor başarılı olacaklarına inanıyorum. Kazasız, belasız ve sakatlıksız bir sezon geçirmemizi temenni ediyorum. Başta kendi ligimiz olmak üzere diğer liglerde mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber : Murat Nazik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder