23 Ağustos 2024 Cuma

GÜMÜŞSUYUSPOR AHMET TALHA TANRIÖVER'İ KADROSUNA KATTI


2024-2025 sezonunda hedefleri yüksek olan 1. Amatör Liginin Beykoz Temsilcisi  Gümüşsuyuspor, yaptığı flaş transferlerini tanıtmaya devam ediyor.

Şampiyonluğun güçlü adayı olan Beykoz ekibi Gümüşsuyu, son olarak Poyrazköy Gençlikelispor forması giyen 2001 doğumlu yetenekli stoper Ahmet Taha Tanrıöver’i kadrosuna kattı.

Gümüşsuyuspor Teknik Sorumlusu İrfan Avşar’ın raporlarına göre anlaşılan 23 yaşındaki defans oyuncusu güçlü fiziği, ikili mücadeleler ve hava toplarındaki başarıları ile biliniyor.

Kulüp Tesislerinde Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Müldür ve Necdet Kocaman’ın hazır bulunduğu törenle imzayı atan Ahmet Taha Tanrıöver “ 2024-2025 sezonunda şampiyonluk hedefi olan Gümüşsuyuspor ile anlaşmanın mutluluğunu yaşıyorım. Transferinde emeği geçenlere çok teşekkür eder, yeni sezonun kazasız belasız, hayırlı olmasını diliyorum “ dedi.

Ahmet Taha Tanrıöver kimdir?

Futbola 2014 yılında Çamlıcaspor Altyapısında başlayan yetenekli oyuncu daha sonra sırası ile İnkilapspor, Karadeniz Gençlikspor, Karabekirspor, Poyrazköy Gençlikelispor takımlarının formalarını giydi.

Müldür : Şampiyon olmak istiyoruz

Gümüşsuyuspor Yönetim Kurulu Üyesi Burak Müldür imza sonra yaptığı açıklamada “ Ligin zorlu geçeceğini ve her takımın güçlü olduğunu biliyoruz. Bu yönde Teknik Sorumlumuz İrfan Avşar’ın raporları ile hareket ederek takımımızı güçlendiremeye devam ediyoruz. Yaklaşan yeni sezonda tüm takımlar Süper Amatör Lig vizesi için kıyasıya bir mücadele verecekler. Biz de bu ligde en güçlü şampiyon adaylarından biri olarak İlçemiz Beykoz’u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bunun için takım içindeki arkadaşlık, dostluk ve saha içindeki paylaşım çok büyük önem taşıyor. Yeni transferlerimizle eski futbolcularımızın uyumunu hızla sağlamak ve lig başlamadan önce tam anlamıyla hazır olmak istiyoruz” dedi.

Haber : Murat Nazik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder