20 Ağustos 2024 Salı

DÜNYA BEYKOZLULARIN GÜNÜNE SUAVİ PROTESTOSU DAMGASINI VURDU


Bu sene 15.Kez düzenlenen Dünya Beykozlular Günü öncesinde programı açıklandığında sahne alacak olan Suavi'nin 1 haftadır sosyal medya hesaplarında yayında olan Bölücü Terör Örgütünün Türk Silahlı Kuvvetlerinin operasyonlarında öldürülen bir hainin cenaze evine yapmış olduğu taziye ziyareti gündemde idi.

Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi etkinlik öncesinde yapmış olduğu paylaşımda Suavi'nin programda sahne alması durumunda bunu protesto edip engelleyeceklerini söylemişti.

Dünya Beykozlular Günü Yürüyüşünde Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Teşkilatı Yöneticileri ve partililer de yerini almış program alanına kadar gitmişti.

Program akışı çerçevesinde Suavi'nin Sahneye çıkması ile aralarında Milliyetçi Hareket Partililerin yanı sıra Beykoz tribünlerinden birçok simanın da olduğu grup protestolara başladı. Bu esnada Güvenlik Güçleri tarafından grubun önü kesildi ve çember içine alındı.

Suavi'nin her şarkı bitimindeki arasında yüksek perdeden protestolar alana yansıdı. Grup attıkları aralarında " Sahnede terörist istemiyoruz " , " Ne Mutlu Türküm diyene ", " Beykoz'da hain istemiyoruz ", " Kahrolsun ..." bulunduğu sloganlarla protestolarına devam ettiler.

Grup daha sonra dağılırken yürüyüş öncesinde Beykozlu futbolcuların sahneye çıkmaları sonrasında Suavi Sahne almadan geniş bir taraftar grubu protesto amaçlı alandan ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder