17 Ağustos 2024 Cumartesi

ÇAVUŞBAŞISPOR, 1877 ALEMDAĞSPOR'DAN SERKAN KUTUCU İLE ANLAŞTI


Son olarak 1877 Alemdağspor forması giyen tecrübeli stoper Serkan Kutucu, 2024-2025 sezonunda şampiyonluk hedefi ile takım yapan Süper Amatör lig ekibi Çavuşbaşıspor ile anlaştı.

Oynadığı bir çok takımla şampiyonluk yaşayan 35 yaşındaki tecrübeli defans oyuncusu, güçlü fiziği, ikili mücadeleler ve hava toplarındaki başarıları ile biliniyor.

Kulüp tesislerinde Başkan Yaşar Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Bahri Satır ve Fazlı Kaya’nın hazır bulunduğu törenle imzalar atılırken, başarılı oyuncu Serkan Kutucu ” Şampiyonluk hedefi olan Çavuşbaşıspor ile anlaşmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Transferimde emeği geçen hocam Kamil Çolak ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ederim. Bundan sonra Çavuşbaşıspor’un başarısı için mücadelemi sürdüreceğim “ dedi.

Serkan Kutucu kimdir?

Futbola 2008 yılında İçerenköy İdmanyurduspor’da balayan 1989 doğumlu oyuncu daha sonra sırası ile Başakşehir FK., İdealtepespor, Paşabahçespor, Yenibosnaspor, Ataşehir Çamolukspor, Bulvarspor, Maltepe Sahilspo , İstanbul Anadoluspor, Ortaköyspor, Kartalgücüspor, Fikirtepe Dumlupınarspor, Karacaahmet Aygenspor ve 1877 Alemdağspor takımlarının formasını giydi.

Başarılı oyuncunun kariyerinde DSGL’de 17 maçı ve BAL’da 9 maçı bulunuyor.

Haber : Murat Nazik


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder