29 Ağustos 2024 Perşembe

BOĞAZIN YARGIÇLARI FK, KELLE İBRAHİM TURNUVASINA FARKLI GALİBİYETLE BAŞLAMAKTAN MEMNUN


Bu sene 12. Kez Düzenlenen ve 2024 Turnuvası için " Şirzat Dağcı Anma Turnuvası " olarak Beykoz Takımının efsane isimlerinden Şirzat Dağcı'yı anma özelliğine de sahip Masterler-Veteranlar Turnuvası geçen hafta sonunda oynanan maçlarla başlamıştı.

Turnuvanın açılış maçında Beykoz Masterler SK Takımı karşısında farklı bir galibiyet alan Boğazın Yargıçları FK Takımında Kaptan İbrahim Durmaz yapmış olduğu açıklamada Turnuvaya katılan tüm takımlara başarı dileği ile centilmenlik mesajı verirken, " Öncelikle Kelle İbrahim gibi Beykoz Spor Kulübü ve Beykoz İlçesi ile özdeşleşmiş bir ismin adına düzenlenen Turnuvaya katılmaktan dolayı mutluluk ve gurur yaşıyoruz. Geçen seneki turnuvadan da kupa ile ayrılmıştık, şimdi hedefimizi Turnuva Şampiyonluğu olarak belirledik. Takımımız kısa zamanda tecrübe kazandı ve artık Beykoz İlçemizde katılım sağladığı ve sağlayacağı her turnuvada hedef çıtasını yükseltti. " diye konuştu.

Boğazın Yargıçları FK Takımı Turnuva kapsamında Beykoz Masterler SK Takımını 8-2 mağlup etmişti. Sarı-Siyahlı ekip ikinci maçında Pazar Günü Gümüşsuyuspor tesislerinde Göksu Masterler Takımı ile karşı karşıya gelecek.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder