14 Ağustos 2024 Çarşamba

BEYKOZ'UN EFSANE YÖNETİCİSİ NİYAZİ ÖZEL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


Beykoz Spor Kulübünde 1990'lı yıllarda Yönetim Kurulu Üyesi olarak göre yapan Niyazi Özel sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.



Yaşadığı sağlık problemlerinin ardından 78 yaşında hayata veda eden Özel'in Beykoz Elmalı Esma-ül Hüsna Caminde İkindi Namazını müteakiben kılınan Cenaze Namazı için Beykoz Spor Kulübü Camiasından vefalı dostları hazır bulundu.



1990 Yıllarda Beykoz Spor Kulübü bünyesinde değişik görevleri içeren yöneticilik yapan Niyazi Özel uzun yıllar Beylerbeyi'nde dükkanı olduğundan işi ile anılır şekilde Saatçi Niyazi olarak da bilinmekte idi.

Merhumun Cenaze Namazında Beykoz Spor Kulübünden ne katılımın ne de bir Çelengin olmaması bir vefasızlık olarak nitelendirildi. Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler'in Çelengi dikkat çekti.



Beykoz Futbol Takımının Efsane Kaptanlarından Cemil Akbay, Beykoz Futbol Takımının 90'lı Profesyonel Ligdeki Futbolcularından ve Antrenörlük görevi de yapan Selami Tarhan, Merhum ile aynı dönemlerde Yöneticilik yapan Necmi Ceviz, eski futbolculardan Kerim Çelebi, Beykoz'un Efsane Amigolarından Erdoğan Sevinç ( Paypay ), Beykoz Sevdalılarından Berber Ahmet Karaca, Hakkı Baş, Cevdet Taşkıran, Mustafa Erdoğan, Elmalı Mahallesi Muhtarı İlyas Yeşilyurt, ERHA Beykoz İmtiyaz Sahibi Talip Ercan ile Mahalle Komşuları ve akrabaları katılım sağladı. 



Merhumun evinde alınan helallik sonrasında İkinci Namazının ardından yapılacak Cenaze Namazı öncesinde Beykoz Futbol Takımının da Kalecilik yapan Oğlu Mutlu Özel ile bir diğer oğlu Yılmaz Özel aile adına taziyeleri kabul ettiler.

Merhum Niyazi Özel kılınan Cenaze Namazı sonrasında Mahalle Mezarlığındaki Aile Kabrine defnedildi.

ERHA Beykoz olarak Merhum Niyazi Özel'e Yüce Allah'tan Rahmet, Kederli Ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder