1 Ağustos 2024 Perşembe

BEYKOZ SPOR KULÜBÜNDEN AÇIKLAMA VAR


Tuzlaspor'un yarışma haklarını satın alan ve resmi prosedürleri yerine getirebilmek ve Ligde Beykoz 1908 olarak yer alabilmek için yoğun mesai harcayan Sarı-Siyahlı kulüp kamuoyuna bir açıklamada bulundu...işte açıklamanın detayları ;


Değerli Taraftarlarımız ve Basın Mensupları,

Beykoz Spor Kulübü olarak, Tuzla Spor A.Ş. ile imzaladığımız anlaşmayla TFF 2. Lig’de mücadele etmemizin önü açılmıştır. Birleşme süreciyle ilgili hukuki süreç kanunlara uygun bir şekilde ve hızda ilerlemektedir. Konuya hâkim çevrelerce de bilineceği üzere bu süreç; faklı kurum ve kuruluşları kapsayan pek çok bürokratik aşamayı içermektedir.

Hukuk departmanımız, bu süreci olabildiğince hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlamak için yoğun çaba harcamaktadır. Bir yandan hukuki süreç takip edilirken öte yandan neredeyse tamamı yeni oyunculardan oluşan futbol takımımız da teknik ekibimizin liderliğinde hazırlık çalışmalarına ara vermeden devam etmektedir. Bu süreçte bazı transfer haberlerini kamuoyu ile paylaşmanın kulübümüz adına doğru olmayacağına karar verdik.

Herhangi bir şekilde endişeye mahal verecek bir durum yoktur. Tarihimize yakışır bir kadro kurmaya devam etmekteyiz ve TFF 2.Lig başladığında tam kadro hazır bir şekilde sahada olacağız.

Birleşme işlemleri sonuçlanıncaya kadar fikstürde Tuzla A.Ş. adının geçmesi veya yapılan transferlerin duyurulmaması devir işleminin bürokratik proseslerinden kaynaklanmaktadır.

Taraftarlarımızın ve kamuoyunun bu durumu göz önüne alarak yapıcı bir yaklaşımla desteklerini devam ettirmelerini önemle rica ederiz.
Kulübümüzle ilgili tüm gelişmeleri siz değerli taraftarlarımız ve kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.
Saygılarımızla

BEYKOZ SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder