12 Ağustos 2024 Pazartesi

BEYKOZ BELEDİYESPOR KANO TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA DESTAN YAZDI


Beykoz Belediyespor Kulübü, Türkiye Kano Şampiyonası'nda 2 altın, 4 gümüş ve 3 bronz olmak üzere 9 madalya kazandı.

Türkiye Kano Federasyonu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle Eskişehir’de düzenlenen “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Şampiyonası” renkli görüntülere sahne oldu.



Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı, “Intercity Durgunsu Kano 2024 Türkiye Şampiyonası” Sarısungur Göleti’nde gerçekleştirildi.  

Yarışlara Türkiye’nin dört bir yanından 36 kulüpten 361 sporcu katıldı. 3 gün süren şampiyonada ilk gün 1000 metre, ikinci gün ise 500 metre yarışları gerçekleştirildi.



Nefesleri kesen yarışlar sonunda 30 kategoride dereceye giren sporculara madalyaları ESKİ Genel Müdürü ve Türkiye Kano Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Özen, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Mehmet Ali Çeliksoy ile protokol üyeleri tarafından düzenlenen törenle verildi.

Şampiyonanın son gününde ise 200 metre final yarışları gerçekleştirildi.  Büyük bir mücadeleye sahne olan ve izleyicilerin heyecanla takip ettiği yarışlar sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını ve kulüplere kupalarını Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Osman Ercan, Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürü ve Türkiye Kano Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Özen ve protokol üyeleri verdi.



Şampiyonada madalya kazanan Beykoz Belediyespor'un elde ettiği dereceler şu şekilde:

Yıldızlar kategorisinde

1000 Metre 3.Lük

500 Metre 3.Lük

200 Metre 3.Lük

Mini Minikler Erkek kategorisinde

1000 Metre 2.lik

500 Metre 2.lik

Mini minik kadınlar kategorisinde

1000 Metre 1.Lik

500 Metre 1. Lik

Mini minik kadınlar kategorisinde

500 metre 2.lik

200 Metre 2.lik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder