17 Ağustos 2024 Cumartesi

ANADOLUHİSARI İDMANYURDUSPOR İLK HAZIRLIK MAÇINDAN MUTLU AYRILDI 5-1


İstanbul Süper Amatör Liginin güçlü temsilcilerinden olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor 2024-25 Sezonu kapsamında ilk hazırlık maçına Sultanbeyli Belediyesi 100.Yıl Stadında çıktı.

Yeşil-Sarılı ekip Sultanbeyli Belediyespor Elit Akademi Ligi 19 Yaş Takımı ile yaptığı karşılaşmadan 5-1 galibiyetle ayrıldı.

2024-25 Sezonuna baştan sonra değiştiği bir kadro ile giren Boğaziçi Ekibinde savunmanın tecrübeli ismi Kaptan Mehmet Özdemir dışında kadrodaki tüm futbolcular maçta süre aldı.

Geçen sezon Kavacıkspor'da görev yapan Erdem Ayşen'in Antrenörlüğünü yaptığı Ev Sahibi Sultanbeyli Belediyespor U19 Yaş Takımda maçta dinlendirdiği 4 oyuncusu dışında tüm isimlere şans tanıdı.

Stat : Sultanbeyli Belediyesi 100.Yıl Stadı

Sultanbeyli Belediyespor U19 : Erkut, Buğra, Arda, Enes, Halil, Yunus, Çağlar, Veysel, Ateş, Enes, Mustafa Yiğit ( Talha, Yusuf, Ozan, Kayra, Yunus, Halil, Ömer, Enes, Berat

Antrenör : Erdem Ayşen

Anadoluhisarı İdmanyurduspor : Mert Ali Gurtaran, Fırat Demirci, Burak Gölükçü, Süleyman Sancak, Taha Özdemir, Caner Çoban, Şamil, Emin, Ali Rıza Aslan, Osman Cihan Kayagil, Gökhan Demirci ( Emrah, Muhammed, Seymen, Murat Kaba, Muhammed Meral, Anıl, Muhammed Meral )

Antrenör : Ulaş Kar-Taygun Kuşdemir

Goller : Dk.8 Ali Rıza Aslan, Dk.20 Gökhan Demirci, Dk.52 Muhammed, Dk.59 ve Dk.88 Taha Özdemir, Dk.89 Yunus Taş


Dk.8 A.Hisarı İdmanyurdu takımı Kaleciye baskı uyguladı, Erkut'un ayağından çıkardığı top Şamil'e gitti o da kontrol ettikten sonra solundan atağa çıkan Ali'ye topu aktardı, Ali ceza alanı sol çaprazından çektiği şutla Boğaziçi ekibini karşılaşmada 1-0 öne geçirdi.

Dk.20 Sol kanattan gelişen Beykoz temsilcisinin atağında Burak ceza alnına koşu yapan Gökhan Demirci'yi topla buluşturdu, yetenekli forvet topu sürdükten sonra Kaleci Erkut'un üzerinden klas bir aşırtma ile durumu 2-0 yapan gole imzasını attı.

Dk.52 A.Hisarı İdmanyurdu atağında rakip orta alanında topu süren Taha Özdemir, soldan atağa çıkan Anıl'a topu aktardı, o da çizgiye indikten sonra ceza alanı arka planına ortasını yaptı orda topla buluşan ve ikinci yarıda oyuna dahil edilen isimlerden Muhammed topu ağlara gönderdi 3-0

Dk.59 Boğaziçi ekibi atağında topun aktarıldığı Murat Kaba top havada yere inmeden bekletmeden Taha Özdemir'e topa aktardı, o da sürdükten sonra kendisini karşılayan Kalecinin de yanında boş kaleye vuruşunu yapınca fark 4'e çıktı 4-0

Dk.76 Ev Sahibi takım adına şanssız bir an bu dakikada yaşandı, A.Hisarı İdmanyurdu defansında kademe hatasında topla ceza alanı içi sağ tarafta buluşan Ömer'in uzak köşeye gönderdiği top direkten döndü..

Dk.88 Sultanbeyli Belediyesi Ceza alanı yayı üzerinde oluşan kalabalıkta günün en çalışkan isimlerinden Taha Özdemir adeta iğne deliğinden falsolu bir vuruşla topu sağ köşeden ağlara gönderince durum 5-0 oldu. 

Dk.89 Yapılan santra sonrasında ani bir çıkış yapan ev sahibi Sultanbeyli Belediyespor takımı Yunus Taş ile bulduğu golle maçın skorunu da belirlemiş oldu.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder