29 Ağustos 2024 Perşembe

ANADOLUHİSARI İDMANYURDUSPOR , AYAZAĞASPOR İLE HAZIRLIK MAÇINA ÇIKACAK


İstanbul Süper Amatör Liginde bu sezon yaptıkları flaş transferler ile dikkatleri çeken Ayazağaspor ile Anadoluhisarı İdmanyurduspor takımları Cumartesi günü hazırlık maçı yapacak.



Ayazağa Stadındaki karşılaşma öncesi Anadoluhisarı Spor Akademisi Stadında antrenmanlarına devan eden Boğaziçi ekibinde neşeler yerinde.



Teknik Sorumlular Taygun Kuşdemir, Ulaş Kar ikilisinin gözetiminde yapılan çalışmaları yakından takip eden Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Murat Dıragumandan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ;



" A.Hisarı Spor Akademisi Stadında geçen hafta boyunca yetenek sınavı olduğundan antrenmanlarımızı Kanlıca Stadında yapmıştık. Bu hafta evimize dönüş yaptık. Takımdaki futbolcu kardeşlerimiz adeta maçlara susamışlar! Artık son 1 aylık zamanda geriye sayım başladı...ben çok iyi nokta atışı yapılan bir kadro kurulduğu kanaatindeyim. Şu ana kadar 2 hazırlık maçı yaptık, Cumartesi günü ise en ciddi olanı olarak gördüğümüz Ayazağaspor ile yapılacak maçta son durumumuz bütün netliği ile ortaya çıkacak gibi. Her iki takım da oldukça iddialı kadro kurdu dolayısı ile belki de bir final maçı hüviyetinde bir maç da yaşanabilir "









TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder